Siste nytt på sykdomsfronten.

I dag har jeg hatt det utrolig mye bedre! Jeg har faktisk orket å ha litt avstand til seng- og sofaforholdet mitt! Likevel må jeg innrømme at jeg ikke føler meg helt i "tipp-topp"-form enda, men jeg er kommet meg ganske godt på bedringens gode vei!

I dag kom Analin hjem før skolen var slutt; hun har nemlig også blitt syk. I og med mamma ikke får lov til å kjøre grunnet skadet arm, var det jeg som måtte ut til Vikersund for å hente henne. Jeg tenkte dette ville være godt for meg; å komme meg ut av huset og bli kjent med omverdenen, hehe! Men jeg fant fort ut at sykdommen - det at jeg ikke var helt i form enda - preget kjøreferdighetene mine. Da jeg skulle rygge ned gårdsplassen, kjørte jeg flere ganger ut i grøften, og jeg var ikke flink til å overholde vikeplikten min. Det var først da jeg var inne i krysset jeg kom på at jeg skulle ha ventet på bilen som kom kjørende fra min høyre side, men da var det jo allerede for sent å stoppe... Det gikk bra altså; det var bare det at det ikke var en særlig god følelse. Dette er slike feil jeg gjorde da jeg øvelseskjørte. Dette er slike feil jeg vet jeg mestrer.

Da Analin og jeg kom oss helskinnede hjem - utrolig nok, haha - hentet vi oss litt mat og døste ned i sofaene sammen med mamma (ja, for hun er også blitt syk). Og der ble vi nesten resten av dagen. Mot kvelden, derimot, orket jeg å dusje, skifte på sengen min og rydde klærne mine. Det var så sykt deilig å orke å gjøre noe! Jeg vurderte lenge om jeg skulle dra på skolen i morgen også - jeg har så innmari lyst!! Ikke bare fordi jeg syns det er så ufattelig.... Hm, hva skal jeg kalle det... flaut - er det dét ordet jeg leter etter?? - å sende nok en melding til lærerne om at jeg ikke kommer på skolen dagen etter heller, men også grunnet at jeg får enda et dags fravær og at jeg mister mye skolefaglig som jeg må ta igjen på egen hånd. Likevel; etter mye om og men valgte jeg å bli hjemme. Min lille utflukt i dag viste at jeg ikke er helt i form enda, og jeg har lovt meg selv at jeg skal bli flinkere til å lytte til det kroppen min forteller meg - jeg skal i alle fall prøve. Dessuten hoster jeg fortsatt en del, så jeg kan risikere å smitte mine medelever, noe som hadde vært ufattelig kjipt for dem nå rett før jul. Jeg får bare bite i det sure eplet og holde meg hjemme i morgen også.

Jeg hadde det forresten gøy med å utforske de forskjellige funksjonene med kameraet mitt i dag! Ansiktene du ser på bildet er bare meg, hvis du lurte. Jeg har verken stelt håret mitt eller sminket meg, så det er kanskje veldig greit at det er ganske doggy og uklare bilder, hehe!

Vannfarger.

Fargestift.

Oljemaleri.

Ha en god kveld!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!