4. søndag i advent.

Nå er jeg alene på hybelen igjen. Analin rakk å lære meg litt av dansen vi skal bli vurdert i tidlig på skolen i morgen før de dro. Det var veldig fint, for jeg hadde ikke fått lært den siste delen grunnet sykdommen. Det var først da Analin gikk ut av døren at jeg fant ut at jeg ville bli overlatt her på hybelen helt alene. Jeg har jo hatt mennesker rundt meg i flere dager nå, så jeg må innrømme at jeg, med tungt hjerte, måtte se dem dra igjen.

Analin og meg da :)

Tidligere i dag tok Analin og jeg oss av julerengjøringen! Vi støvsugde, tørket støv og satte frem julepynt. Virkelig deilig å føle seg til nytte igjen, og virkelig deilig å orke og hjelpe mamma og pappa med dette!

Har det ikke blitt fint i stuen?? Hehe.

Vesla og meg! Fikk ikke avskjedsklem av noen av kattene mine før jeg dro til Hønefoss i dag...

Angående adventskalenderne mine i år (sjokoladekalender og "Dagens lille glede"-kalender) har jeg ikke vært flink til å overholde dem. DLG-kalenderen raknet da sykdommen inntok, og sjokoladekalenderen la jeg igjen på hybelen mens jeg var syk hjemme. Jeg får prøve å komme i gang igjen nå, men hvis jeg ikke klarer å glede noen med den ene kalenderen, skal jeg i alle fall ikke glede meg selv med den andre kalenderen! Såpass respekt for kalenderne syns jeg at jeg burde ha.

Etter å ha nytt nok en gang at Norge fikk gull i håndball i år igjen, skal jeg lese mer til prøve, henge opp klær, rydde på hybelen (som by the way ser så inn - ja, for det ser iallfall ikke ut!) og jeg skal legge meg tidlig. Jeg gleder meg nemlig fortsatt til skoledagen i morgen! Men ikke så desperatende som tidligere, hehe.

Hva har du gjort i dag?

Kos dere masse den siste søndagen i advent!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!