Sangoppdrag vel gjennomført!

I går sang Analin og jeg på den æresmedlemsfesten for Vikersund Idrettforening som jeg har nevnt flere ganger, og gjett hva? Jeg er faktisk fornøyd med egen prestasjon!

Festen startet kl. 19.00, men Analin og jeg møtte opp en time før for å kunne øve litt. I og med det ikke var så stort der, valgte vi å droppe mikrofon og bare synge med gitar og risteegg (som jeg forresten hadde kjøpt meg dagen i forveien). Vi sang i den rekkefølgen jeg nevnte i forrige innlegg, som gikk veldig bra, etter min mening. Uheldigvis merket jeg at jeg halvveis begynte å bli sliten i stemmen. Men sett bort ifra det, er jeg strålende fornøyd - Analin klarte seg også feilfritt på gitar, noe hun hadde vært så nervøs for! Da vi ble ferdige, fikk vi hvert vårt gavekort på G-sport, samt en god klem fra VIFs leder, hehe.

Deretter fikk vi lov til å bli værende for middag, og jeg har ikke spist noe så godt på LENGE - jeg tok to relativt store porsjoner (som absolutt ikke er likt meg)! Deretter var det kaketid; en stor og fin marsipankake. Åh, som jeg elsker marsipankake, og denne var jo så fantastisk god! Til tross for den store middagen, fikk jeg i meg et stort kakestykke, men da var jeg mett... skikkelig mett, hehe. Da vi gikk for å hente oss mat, kom det flere folk bort til Analin og meg og sa at vi sang bra - til og med bedre enn forventet! Det er slike gode kommentarer som vil sette seg i sinnet mitt og forbli der i lang tid.

Analin og jeg ble værende litt til, mens det ble delt ut æresmedlemsdiplomer til de som hadde fortjent det. I og med at jeg hadde et prosjekt om denne idrettsforeningen i vår, fant jeg dette utrolig interessant, og jeg følte meg stolt over å kunne få være til stede. Deretter ble vi kjørt hjem av ei av de koselige medlemmene.

Dette var en utrolig bra fest. Ikke bare at jeg er fornøyd medsangoppdraget; vi fikk jo deilig mat og dessert, gavekort (hehe...), oppleve prisutdeling til æresmedlemmene og møte mange hyggelige kjente - og ukjente mennesker!

Ha en fortsatt god helg! :)
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!