Dagens program!

Klokken er nå litt over ti, og jeg har hatt fullt program siden klokken ti i morges! Jeg hadde jo egentlig fri fra skolen i dag, men jeg nøt nok ikke fridagen som alle andre; her er programmet mitt for denne dagen:


08.40-10:00: Sto opp, spiste frokost og slakket bak dataskjermen...

10.00-14:00: Regning av matematikk! Det er ganske vanskelig det vi har om nå (logaritmefunksjoner), så jeg slet en del. Men ved hjelp av Analin, kom vi oss mer eller mindre gjennom det! Jeg så også gjennom matteprøven, noe som jeg ikke orket å gjøre i går.

14:45-15:30: Etter å ha gått ned til sentrum (vi rakk ikke bussen, noe som jeg fullt og helt tar på meg skylden for), satte vi oss på skolebiblioteket og gjorde ferdig fransklekser; oversatte noen norske setninger til fransk.

15:50-17:20: Trening på Elixia - styrketrening for magemusklene og rygg. Veldig bra økt.

18:00-20:00:
Etter å ha dusjet og kommet oss tilbake til hybelen (med buss, hehe.... ja, jeg vet jeg er lat!), var det tid for å lage middag, som jeg hadde ansvaret for, mens Analin tok seg av klesvask og rydding av tøy. Jeg lagde kyllinggryte, og i og med at jeg er amatør i matlaging, kan du tro det ble mye klaging..! "Analin, jeg klarer ikke dette her", "det står jo ikke tilstrekkelig informasjon på pakningen!" eller "hvorfor vil ikke risen bli sånn som den egentlig skal være?!" var noen få av mine mange kommentarer. Analin holdt på å le seg i hjel! Jaja, maten ble ikke så verst da; det var bare risen som ble mislykket... Deretter så vi litt på tv før vi tok oss av oppvasken.

20:00-21:45:
Lesing av treningslære - idrettspsykologi. Veldig interessant! Men Analin og jeg ble fort trøtte og orket ikke å lese så lenge. Vi fant i alle fall noen spørsmål vi må spørre læreren om; vi skal nemlig ha prøve i dette stoffet til mandag.

21:45-22:00:
Henge opp tøyet som Analin hadde vasket.


Nå merker jeg at jeg er sliten og har problemer med å holde øyelokkene oppe. Jeg er kjempefornøyd med hva jeg har fått utrettet av denne dagen! Skulle bare ønske jeg klarte å holde motivasjonen oppe helt frem til sommerferien, men det er nok både fysisk og psykisk umulig for min del.... hehe. Ønsk meg lykke til på nynorsk-skriveøktsprøven i morgen da!

Ha en riktig god natt!
~ Bella

"The only time success comes before work is in the dictionary"

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!