Fornøyd med 3 av 4 = ikke såå verst!

Og der var påskeferien over for i år. Jeg er tilbake på hybelen etter "første skoledag". Den startet ganske dårlig, men den utviklet seg til å bli ganske bra i grunn!

Vi startet opp med realfagsmatematikk. Digg, ikke sant? Spesielt siden vi skulle få tilbake en prøve jeg VISSTE hadde gått dårlig. Og det fikk jeg bekreftet da jeg fikk tilbake prøven; det var min dårligste karakter gjennom hele 2. klasse! Jeg ble helt nedbrutt i økten, og klarte så vidt å regne oppgaver med den karakteren i bakhodet. Men jeg kom over det etter hvert, og tenkte at det ikke var en så dårlig karakter - det var jo ikke nede på 3-tallet. Dessuten tok jeg det som en utfordring til at nå må jeg legge all min lit til den siste matteprøven om rundt tre uker.

Deretter hadde vi gym - aktivitetslære. Vi var de første elevene til å prøve ut den nye hallen rett ved siden av skolen! Vi startet opp med noen diverse aktiviteter, som for så vidt gikk greit, før vi spilte håndball. Det gikk utrolig dårlig, for å si det mildt! Jeg klarte ikke å sende noen pasninger, og en av dem gikk til og med i hodet på motspilleren! Jeg mener; hvorfor er det så mye lim på ballen?! Uansett, flaut var det... Vi fikk forresten igjen karakteren på dansen jeg og noen klassekamerater lagde, og jeg ble veldig fornøyd! Vi hadde jo gjort en god forberedelse, så jeg hadde forventet meg en karakter rundt den jeg fikk.

Videre hadde vi fransk hvor vi lærte litt mer grammatikk og fortsatte å oversette noen norske setninger til fransk. Vi fikk også igjen en prøve i dette faget. Jeg hadde gruet meg like mye til å få igjen denne prøven som matteprøven, og da læreren fortalte at noen elever ikke hadde klart å holde karakteren sin, var jeg sikker på at hun siktet til meg. Jeg fikk tilbake prøven, og la merke til at det ikke var så mange røde markeringer i teksten...! Karakteren viste seg også å stå til det jeg pleier å få i faget, og da kan jeg jo ikke klage heller, hehe!

Skoledagen endte med historie, og vi fikk tilbake enda en prøve. I og med at hun (læreren, altså) hadde lagt ut karakteren over It's Learning tidligere, var jeg klar over hva jeg hadde fått, og jeg var en smule skuffet. Men da jeg fikk tilbake prøven og fikk lest de små kommentarene læreren hadde notert seg i margen, var det ikke så ille likevel! I tillegg til den lille elevsamtalen (hvis man kan kalle den det), der hun mer eller mindre fortalte meg at hun var fornøyd med fremgangen min fra høst til den dag i dag, ble jeg faktisk fornøyd. Nå gjelder det bare å jobbe hardt slik at jeg får hevet karakteren et hakk til neste prøve!

I grunn er jeg fornøyd med dagen. Selv om jeg fikk noen nedturer, skal jeg ikke synke i jorden for det! Jeg har nemlig tenkt til å jobbe knallhardt den siste delen av skoleåret; jeg skal overbevise meg selv at jeg kan hvis jeg bare vil! Og deretter skal jeg nyte sommerferien.

Nå er det på tide å legge seg! Har forresten en studiedag i morgen - eller FRIDAG som det også kan bli kalt. Jeg har i alle fall tenkt til å få unnagjort en god del lekser!

Takk for at du tok deg tid til å lese innlegget :-)
Ta vare på deg selv!
~ Bella

"Smil til veggen, smil til døren, smil til speilet, og du vil få et smil tilbake"
(Leste det på en annen blogg, og syntes den var så søt!)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!