Sangoppdrag - i flertall!

"I've got all my life to live, I've got all my love to give, and I'll survive.... I WILL SURVIIIIVE!"

Ja, i dag er det øving på sanger/duetter sammen med Analin. Har jeg fortalt at Analin og jeg har fått et sangoppdrag til fredag? (sikkert, men jeg ville bare få repetert det, hehe...) Vi skal synge på æresmedlemsfesten til Vikersund Idrettsforening! Lederen for VIF ringte meg en dag i vinterferien og spurte om jeg og søsteren min ville opptre på denne festen i 15-20 minutter (!!). Jeg vet ikke om vi får noe penger for det, men for min del er det bare en ære åbli spurt og få være med! Vi har tenkt til å synge "I Will Survive", "Broken Strings", "He Will Forever Last" (selvkomponert) og den velkjente "In The Light". Virker dette som et bra valg, tror du?

Apropos sangoppdrag; kateketen i Modum, samt en annen lokal prest og organisten i Modum, spurte om Analin og jeg ville synge i gudstjenestene til Geithus-, Snarums- og Vikersundskonfirmantene deres til sommeren, og vi ville få 250 kr hver for hver gudstjeneste, som vil si 1500 kr HVER hvis vi blir med på alle sammen (altså 6 gudstjenester, hvis du lurte)! Jeg gleder meg til å være med på disse gudstjenestene - jeg er så glad i denne presten! I og med at vi har allerede sagt ja til å synge på konfirmantgudstjenestene i Åmot (busy women; det gjelder å huke tak i oss så tidlig som mulig, hehe!), går vi glipp av noen. Men jeg gleder meg virkelig til å synge i Åmot - det er så utrolig koselig, og jeg digger gudstjenestene til denne presten! Uheldigvis kan det hende dette er midt i eksamenstider, men jeg får håpe det går bra.

Vi får ikke sunget så mye på torsdag (i morgen), for da drar jeg tilbake til Modum grunnet fotballtrening, mens Analin oppholder seg på hybelen (grunnet lårhøne), så vi begynner å få knapp med tid igjen. jeg får vel komme meg tilbake til øvingen!

By the way... Dette har vært en knallbra dag!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"I get joy just thinking about what he's done for me..." :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!