Siste nytt på hybelfronten!

Åhh, jeg var så skråsikker på at jeg hadde funnet det nærmeste av det man kunne kalle den PERFEKTE hybel! En natt drømte jeg faktisk at jeg bodde i denne hybelen! Det var bare én ulempe med hybelen - og det ødela alt.

Her om dagen tenkte jeg det var lenge siden jeg hadde lagt mer tid på hybeltemaet. Jeg googlet på "hybler i Hønefoss", men forventet ikke noe stort - som vanlig. Men hva var oddsen; det aller første treffet som kom opp, var hybler på Hvalsmoen. Det var mye billigere enn det jeg hadde sett tidligere, mye bedre treningsarenaer i nærheten (joggetursteder, fotballbaner, volleyballbane etc), internettilbud og masse annet! Jeg falt helt for dette, og etter å ha diskutert med familien (som var enige med meg), sendte jeg en e-post til kontaktadressen for å kunne få en visning (det sto forresten ikke noe om når siden ble lagt ut, så den kunne faktisk ha blitt lagt ut for mange måneder siden - kankskje år også!).

Høres ikke dette ut som et flott sted å bo? Joda, sett bort ifra den ulempen jeg har nevnt: Hyblene ligger ikke i Hønefoss sentrum, altså i nærheten av skolen, Elixia og matvarebutikker, noe som jeg er helt avhengig av, siden jeg ikke har førerkort. Men det sto det var et godt busstilbud der, så jeg lot det dvele så lenge. Helt til i stad, da jeg sjekket hvor godt dette busstilbudet egentlig var, via trafikanten.no (anbefaler denne siden på det sterkeste!), og fant ut at den tidligste bussen gikk kl. 09:45 til Hønefoss sentrum, og det er jo helt uaktuelt når skolen starter kl. 08:15!

Så ja, det var utrolig kjedelig - jeg ville virkelig at dette skulle funke! Men jeg håper det fins flere "fisker i havet" - eller "hybler i Hønefoss"... (kremt)...

Hvis du vet om noen som leier ut en hybel i Hønefoss sentrum for tvillingsøstre på 17 år til en rimelig pris, hadde jeg vært deg evig takknemlig om du tok kontakt! :)

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"Never give up. If you believe in hope, you can achieve anything"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!