Berg- og dalbane!

Jeg har valgt å sammenlikne denne dagen med en berg- og dalbane, og hvis du leser videre, vil du forstå hvorfor!

Nedtur:
Dagen startet med at jeg sto opp som vanlig kl. 5.45, men det var noe hardere i dag. Jeg hadde nok en gang drevet med nattlesing (lekser, naturligvis) natt til i dag. Jeg startet med lekser ved 10-tiden om morgenen og avsluttet litt før klokken 2 om natten!

Opptur:
Men nok om det. På skolen var det tid for å skrive stil. det varte i tre timer, og jeg satt omtrent helt ut. Deretter hadde vi en idrett og samfunnsprøve på 80 min. Vi fikk den på It's Learning, så jeg kunne se hva jeg hadde avkrysset riktig og galt da jeg fullførte testen. Av alle avkrysningsoppgavene, fikk jeg én feil: 'Når i all verden ble lek alvorlig??' men sett bort ifra det, er jeg faktisk fornøyd med hva jeg fikk utrettet på begge prøvene. Mer vil jeg ikke si, for da blir jeg nok bare skuffet når jeg får resultatet.

Nedtur:
Etter skolen hadde jeg planlagt å sitte på biblioteket og gjøre lekser. Men SELVFØLGELIG viser det seg at akkurat denne dagen (altså hver mandag) velger det å slutte kl. 15:30 for dagen, og klokken var rundt 15:50 da jeg kom frem. I all ergrelse gikk jeg tilbake til skolen i håp om å finne meg et rolig sted å gjøre lekser. Men skolen tilbyr ikke leksesittere noen plass på skolen. Da jeg forlot skoleområdet for andre gang, følte jeg meg hjelpeløs. Hva skulle jeg nå gjøre? Det er i disse tilfellene det er praktisk med hybel!

Etter mye tenking og vandring frem og tilbake i Hønefoss, fant jeg ut at jeg kunne sitte utenfor biblioteket. Og det er her jeg sitter nå. Det fins ikke bord her, bare krakker. Altså ikke et brukbart leksested. Aargh, nå begynner jeg å få vondt i nakken også...

Opptur:
Men heldigvis skal jeg ikke sitte her lenge. Klokken 17:45 trasker jeg over til Elixia og trener i en halvannen times tid, og det gleder jeg meg til! Jeg håper at kneet mitt er klart for styrke- og balansetrening, og jeg håper å treffe på fysioterapeuten min, som nå har hatt to ukers opphold i utlandet.

Deretter skal jeg hjem. Hjem for å sove. Åh, det er vel det jeg gleder meg maks til! Jeg fikk omtrent 4 timers søvn til i dag. Det er altfor lite, det vet jeg, og jeg jobber med å skjerpe meg! Bare vent om to uker - når all strømningen med prøver, innleveringer og alskens stress er ferdig - da skal jeg bedre meg selv både søvnmessig og skolemessig!

Har du mange prøver for tiden?

Kommentarer

  1. Ja, jeg har også mange prøver! :))

    Og hva søren mente du med å sette opp ergrelsen over at du fikk feil på I&S prøva på "opptur"? Haha :P Neida...

    Du skriver morsomt, Anabel! Keep up the good work ;D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!