Kan ikke bli syk nå!

But still, da har det skjedd med meg også. Jeg som var så fast bestemt på at jeg ikke skulle la det hende! Jeg er blitt bitt av sykdomsviruset.

Jeg følte meg helt ille på skoledagen i går. Jeg var så svimmel og hadde en sår og vond hals. Jeg var også kald, samtidig som varm, hvis du skjønner hva jeg mener... Da jeg kom hjem, fant jeg ut at jeg verken orket eller hadde stemme til å dra på gospelen. Jeg hvilte meg heller hjemme og la meg klokken 20.00 (og sovnet omtrent 20.30)! Åh, det var deilig. Jeg våknet uthvilt (for første gang på lenge!) klokken ca. 07.30 etter 11 timers søvn. Jeg følte meg ganske bra om morgenen, men ble bare verre og verre. Til slutt målte jeg temperaturen min, og jeg hadde en svak feber. Jeg måtte derfor droppe dagens treningsøkt OG bursdagsselskapet til Lærke. Og jeg som hadde gledet meg til å bli 'mangafisert'!

Så ja, nå ligger jeg i sofaen og fryser, selv om jeg har tre pledd over meg + denne varme dataen. Jeg har ikke fått i meg mer enn ett eple og én kopp te siden klokken 8, og enda er jeg ikke sulten! Jeg får vel tvinge i meg to brødskiver som pappa lagde til meg, og litt drikke.

Uff, nå orker jeg ikke å skrive mer. Det var nok blogging for oktober 2009 - vi ses igjen i november =)

Ta vare på deg selv og immunforsvaret ditt!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!