Høstferie?

Dette er siste dagen i høstferien (vel, jeg har jo så klart helgen da...), og jeg lurer på om jeg virkelig har brukt den fornuftig...!

Hver dag har jeg dratt på Elixia og trent styrke for knærne mine. Jeg har jo korsbånd- og meniskskade i venstre kne. Forresten! Jeg har fått svar på MR-undersøkelsen. Legen fortalte meg at jeg hadde fått en ujevnhet i brusken (brusken fungerer som støtdempere i kneet), og hun anbefalte meg å ta en kikkhullsoperasjon. Men jeg fortalte henne at jeg allerede hadde fått et slags program av fysioterapeuten min. Da sa hun at hvis jeg ikke fikk noen forbedringer innen én måned var gått, måtte jeg kontakte henne igjen og få en ortoped inn i bildet.
Men nok om det. Når jeg trener på Elixia, går egentlig mesteparten av dagen til denne treningen. Jeg kan ta et eksempel fra tirsdag. Jeg dro til Vikersund kl. 11, og rakk Timesekspressen som gikk 11.15. Jeg trente halvannen time på Elixia (kl. 12.00-13.30), tok buss som gikk til Vikersund kl. 14.20 og måtte vente en halvtime der før pappa hentet meg etter at han hadde vært på jobb. Jeg kom hjem til middagstider! Det er utrolig hvor fort dagen egentlig går.

Men jeg har også vært mye sammen med venninnen min, Iselin, som bor i huset ved siden av. Vi har sett mange spennende, men også koselig filmer, og overnattet hos hverandre. Alltid like koselig å være sammen med henne og Analin, men utrolig kjedelig at det er alltid jeg som blir først trøtt!!

I går fikk jeg ikke trent noe; delvis pga jeg har kjent litt smerter i kneet i de siste treningsøktene, og delvis fordi jeg trengte å få gjort litt lekser. Med litt, mener jeg at jeg satte av HELE dagen til å gjøre samfunnsfag. Jeg leste 50 sider og gjorde 'test deg selv'-oppgavene. Vi har nå om politikk og demokrati, noe som jeg finner veldig vanskelig. Så selv om jeg fikk en del svar fra foreldrene mine om ting jeg lurte på, har jeg fortsatt en del spørsmål igjen som læreren kan glede seg til, hehe...
Nå skal jeg ut og hjelpe pappa med å jobbe i skogen. Jeg må si jeg egentlig gleder meg litt! Å få litt tid sammen med pappa, og å bare komme seg ut av huset (var jo inne med samfunnsfagboken i hele går) fristet stort! jeg får ta å skifte til noe varmere klær - det har visst vært minusgrader i natt, og temperaturen snor seg bare så vidt over 0 grader akkurat nå!

Helgen kommer nok til å gå med til lekser igjen. Jeg føler jeg henger sånn etter hva skolen forventer at vi skal kunne akkurat nå!

Hva har du gjort i ferien?

Take care!
~ Bella
"We do not go to work only to earn an income, but to find meaning in our lives. What we do is a large part of what we are."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!