Løpetest!

Nå har jeg akkurat fullført en løpetest, som har ført til at astmaen slo til. Jeg hostet konstant i garderoben da jeg skulle dusje, og jeg sliter fortsatt med slim i halsen. Vi løp skogsløypen, for de som vet hvilken jeg snakker om, og den er på 2100 m. Og skal si det var hardt!

Jeg løp den på 10.50 sek, noe som tilsvarer 4-. Den dårligste karakteren jeg har fått hittil i 2IDA, og jeg var nest dårligst av alle som løp i den økten! Det var den aller første gangen jeg løp denne testen! Jeg var jo skadet i hele fjor...

Men til tross for alt dette, er jeg faktisk fornøyd. Jeg kjente noe smerter i begynnelsen - med en gang vi startet - men det gikk over da jeg kom meg inn i skogen. Dessuten har jeg ikke fått trent mye utholdenhet i det siste, på grunn av skaden, så kondisjonen min er jo ikke så spesielt høy heller. Og alt dette har jo lærerne tatt sikte på.

Så nå er det bare å jobbe videre; trene mye utholdenhetstrening! Så jeg til våren kan jobbe meg til å få en bedre karakter. Jeg SKAL klare det. Jeg VIL klare det.

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"Winning means you're willing to go longer, work harder and give more than anyone else."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!