Amok på shopping!

I dag skulle mamma en liten tur til Drammen, og da spurte hun om jeg hadde lyst til å kjøre henne, noe jeg selvfølgelig ikke hadde noe imot! Jeg fikk kommet meg ut av husets fire vegger, og jeg fikk muligheten til å kjøre! Det har vært ekstra spesielt nå når jeg har kommet hjem, og grunnen skal jeg fortelle senere!

Klar for kjøretur og storbylivet (eh..)!

Drammen! Whoop whoop!

Mens mamma gjorde ærendet sitt, tok jeg meg den frihet til å se meg litt rundt i Drammens gater. Plutselig kom jeg over en butikk som het "Ting og Tang", og jeg tenkte jeg kunne stikke innom og se meg litt rundt. Egentlig hadde jeg ikke tenkt til å kjøpe meg noe - jeg skulle bare se hva slags saker som var der inne....men dét funket jo dårlig! Jeg mener; når det er flotte bilderammer til 10 og 20 kr stk, nydelige perlesmykker til 19 kr og sysett til 20 kr, da er man jo faktisk nødt til å gå litt amok! Jeg stakk også inn i en annen interiør-butikk, og neimen meg klarte jeg ikke å styre meg her heller! Jeg fikk kjøpt meg et skilt hvor det stod et fint Bibelvers og flere duftlys før jeg måtte skynde meg tilbake til bilen før jeg ble fristet til å kjøpe enda mer, hehe. Det er ikke ofte jeg er på shopping, men når jeg først er det - ja, da tar jeg helt av!

Ikke lenge etter kom mamma, og da dro vi sammen til Buskerud Storsenter hvor vi også møtte pappa etter hvert. Her fortsatte shoppingen, hehe... Vi stakk innom en butikk som het "Home sweet home", og jeg fant meg en fin te-beholder. Deretter fant vi en klesbutikk hvor jeg også fant noen klesplagg. Men DER var grensen nådd, og jeg var kjempefornøyd med dagens handel!

Resultatet av dagens shopping!

Dagen hjemme ble brukt til å rydde litt mer på rommet (rommet i seg selv var jo ryddig, men jeg trengte å sortere ark som har ligget skjult i hauger både her og der), snakke med fantastiske (!!) Iselin som tok seg turen innom på kveldstid, og å be en ny bønn til Gud. Jeg har bedt ekstra mye i det siste, fordi det har vært flere som har spurt om jeg kan be for dem eller andre, og det betyr så mye for meg! Tenk at jeg kan få lov til å være med å hjelpe til med å gjøre en forskjell i andres liv! Jeg er så glad for at jeg kan være slik til nytte for vennene rundt meg - dette styrker jo også mitt forhold til Gud. Jeg vet at bønn hjelper. Jeg vet at bønn dyrker gode vekster med de frøene vi sår dem med. Helt på tampen - mens jeg enda klarer å tvinge øynene til å se på denne pc-skjermen - vil jeg legge ved et av mine yndlingsvers fra Bibelen. Jeg ønsker dere en god natt!

"Kom til meg alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile." - Mat 11,28.

- Bella.

Kommentarer

  1. Ja det var et nydelig bibelvers Anabel virkelig! Man kan finne mange fine bibelvers i bibelen, og jeg merker jeg blir så facinert når jeg er i kirka og presten snakker om det som det skulle være en virkelighet! Tenk at bibelen er så gammel, og at det er så mange som trur på kristendom enda. Jeg må også si at jeg har føyd meg inn i de troendes rekker etterhvert, spesielt etter folkehøyskolen. Var med på bibelsamlinger og lovsang helt bevist, for å finne ut mer. Merka at det var veldig kosli å trygt. Det er en veldig god følelse må jeg si! Tenker ofte på urettferdighet i verden som et skremmeskudd og jeg håper virkelig at jesus i himmelen gremmes over en del ting!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!