Oppsummering mars 2013

Månedens høydepunkt: Generelt hele måneden! For en opptursperiode!

Månedens nedtur: Å føle meg erstattet. Men ingenting er så kjipt at det ikke er godt for noe!

Månedens komplimenter:

"Anabel, det var du skikkelig god i!"

"Du må jo spille inn mer, du som er så flink til å synge. Og mikse."

"Du er så flink! Du gir alt, du!"

"Nå begynner du å bli god i beatbokxing!"

"Det er jo ikke noe problem for deg da, du kan jo synge."

Månedens bibelvers: Vel, jeg har jo egentlig ikke lest alt denne måneden, så jeg får velge utifra det jeg har lest.

Mar 12,41-44:
"Og Jesus satte seg rett imot tempelkisten, og så på hvordan folket la penger i kisten. Og mange rike gav mye. 42 Da kom det en fattig enke og la to skjerver - det er én øre. 43 Og han kalte til seg sine disipler og sa til dem: Sannelig sier jeg dere: Denne fattige enken har gitt mer enn alle de andre som la i tempelkisten. 44 For de gav alle av sin overflod, men hun gav av sin fattigdom alt det hun eide, alt det hun hadde å leve av."

Godt skrevet; alt er faktisk relativt.

Månedens pinligste hendelse: Da jeg var på kino og så på "The Host". Jeg har en veldig tendens til å leve meg skikkelig inn i filmen, og når det da kommer en nervepirrende scene holder jeg nesten pusten av spenning! Heldigvis gikk det bra, og jeg kunne puste ut igjen - og da mener jeg ikke sånn rolig ut igjen; jeg satt helt anspent i setet mitt, slik at hele kroppen min sank et par centimeter ned i setet etter scenen. Analin, som satt rett ved siden av meg, fikk med seg reaksjonen min, og jeg hører hun må holde seg for ikke å le. Så dum som jeg var, tok jeg en titt på Analin, og da vi fikk blikkontakt braste vi begge to i latterkrampe. Herlighet, det var så pinlig. Selvfølgelig fulgte en rolig scene deretter, så jeg måtte virkelig skjerpe meg for å holde masken.

Månedens latterkrampe: Da jeg spilte alias sammen med Fabian, Kjersti, Sebastian, Charlotte og Cristina! Åh, for noen gullkorn som ble lagt på bordet, og som vi lo!! Det var så herlig. Her kan du se noen av de MANGE kommentarene som ble sagt:

"Kjøtt som går på to bein" --> Kylling.
"Noe gutter gjør som er kjempeekkelt" --> Spytte.

Jeg har dilla på: Å bare være tilstede her og nå, og å være sammen med venner - ikke å gjøre en masse ting hele tiden.

Månedens mest spilte låt: "This is me" med Demi Lovato og Joe Jonas.

Månedens mest leste blogginnlegg: "I bakehumør!". Rett etter jeg skrev dette innlegget så jeg at det var flere som søkte på noe rundt "kanin rundstykker", og fant dermed bloggen min og dette innlegget. Utrolig spesielt, men veldig moro!

Månedens bilde:

Med fotballen til stede i et strålende vær har jeg det virkelig bra! Ikke bare hentet jeg gode minner fra den tiden jeg spilte fotball, men også fra i fjor på denne tiden.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!