Livet smiler!

Åå, for en fantastisk dag det har vært i dag! For en fantastisk helg det har vært! Jeg har det så bra for tiden, og det er så herlig!

Jeg har jo akkurat kommet tilbake fra USA, og det kommer det forhåpentligvis et blogginnlegg om senere, hehe. Jeg var litt redd for å slite like mye med jetlag'en som i fjor - da slet jeg med den i flere dager i etterkant, faktisk - men til min store overraskelse har jeg nesten ikke merket den! Det har vært spesielt godt med tanke på at jeg har hatt arbeidshelg denne helgen (kom tilbake på fredag), noe som gikk helt overraskende bra! Det kunne faktisk ikke ha gått bedre! Det ble likevel en lang natt fra lørdag til søndag. Skjønneste Cristina og jeg holdt nemlig på med et lite prosjekt til langt utpå natten! Åh, så fabelaktig gøy vi hadde det; vi lo og hadde det så moro! Jeg gleder meg til å se resultatet av prosjektet; jeg har virkelig troen på at det blir bra!

Morgenen i dag gikk til å forberede frokosten og å ta oppvasken sammen med Sebastian. Det gikk helt greit, og vi ble vel ferdige kl. 11:30. Deretter gikk jeg i gang med å vaske skolen. Jeg fikk ansvaret for hele overetasjen, samt glasshuset og korridoren inn mot biblioteket, og alle toalett og dusjer som befinner seg på disse områdene. Jeg syns det var litt spennende å prøve meg på denne delen av skolen; jeg pleier vanligvis å ha ansvaret for den andre delen av skolen. Skolens korridorer og fellesarealer var utrolig skitne, men for min del syntes jeg det bare ble ekstra moro å gjøre vaskingen da; da kunne man nemlig virkelig se forskjellen fra før og etter vasken! Og med låten min "This is me" på repeat i ørene (jeg blir faktisk aldri lei av den!), og et strålende vær utenfor noe som gjenspeilte det like strålende humøret mitt, smilte jeg meg igjennom hele vaskingen som varte i 2 1/2 time!

Likevel var ikke vaskingen over for min del da klokken hadde passert 14:00. Internatrommet så nemlig fortsatt ikke ut etter USA-turen. Jeg tok derfor og ryddet, støvsugde og vasket rommet - og det fortsatt i et like godt humør med den samme musikken stående på repeat! Herlighet, jeg var så glad! Dette tok meg enda en halvtime, og da var det akkurat middag. Jeg skyndte meg å spise (syns det nesten var trist at jeg bare måtte hive i meg den gode maten uten å kunne nyte den) for så å stikke opp på rommet igjen for å dusje og stelle meg. Nå var nemlig tiden inne for å få et fantastisk besøk av mine kjære foreldre! De skulle hovedsakelig komme for å hente sykkelen min, men så tar de også med seg en splitter ny mobil også som jeg har kjøpt meg (les: pappa kjøpte den, for han er flink til pruting, så betalte jeg ham tilbake, hehe)! Som jeg gledet meg til å se igjen mamma og pappa; jeg stelte meg og pyntet meg med en fin og sommerlig kjole som jeg hadde fått av tante for et par år siden. Hehe, høres kanskje litt teit ut, men jeg ville virkelig vise både rommet mitt og meg selv fra sine beste sider for mamma og pappa!

Plutselig kom de, og gjensynet var gledelig! Jeg hadde bedt noen av mine nærmeste venner her på skolen til å "tilfeldigvis" stikke innom rommet slik at de kunne få hilse på foreldrene mine, og det gjorde dem også. Det gledet meg både at vennene mine kunne møte mine foreldre, samt at foreldrene mine kunne møte mine venner. Dette var et stort øyeblikk for meg. Ellers ble selvfølgelig tiden brukt til å prøve ut den nye mobilen. Til tross for at tålmodigheten min ikke var heelt på topp, skjønte jeg mer og mer av den etter hvert, hehe. Til slutt fortalte jeg om alle mine flotte opplevelser fra USA-turen, samt at jeg stolt viste frem alle bildene jeg tok herifra. Åh, det var så gøy! Praten min gikk i ett sett - selv da de egentlig hadde tenkt på å begynne på hjemturen sin var jeg enda ikke ferdig med bildene og fortellingene - måtte bare forkorte dem, hehe! Jeg vinket farvel til dem da de kjørte, og jeg så at de kom seg trygt ut på hovedveien, hehe. Da gikk jeg rett på rommet mitt igjen og skypet med Analin. Jeg har nemlig helt lik mobil som hennes, så hun lærte meg noen smarte trekk ved den. Åh, hvilken fantastisk tvilling jeg har! Jeg er så glad i henne! Vi snakket sammen utrolig lenge - og vi hadde nok pratet mer hadde det ikke vært for at kveldsmaten på skolen hadde begynt for et kvarter siden!

Vel nede i spisesalen satte jeg meg med mine gode venner igjen, og da var det Internett-på-mobilen-tid! Jeg skaffet meg SNAPCHAT (e-n-d-e-l-i-g!), facebook, blogg på mobil (nå fikk jeg en app som kan legge til bilder også!), twitter og lommelykt. Jeg rakk jo nesten ikke å spise oppi all denne gleden over den nye mobilen, haha! Ellers ble kvelden tilbrakt hos Anna hvor jeg så en film hun og Thale hadde laget i Roma. Utrolig fin og opplevelsesrik film! Deretter hadde vi en koselig samtalestund før jeg stakk tilbake på rommet mitt og begynte med bloggingen (og enda litt mer mobil-utforskning, hehe).

Nå er det vel på tide å legge seg. Morgendagen byr på nye og spennende happenings, jeg gleder meg til det jeg har å vente!

- Bella.

Kommentarer

  1. Åh, du er så utrolig herlig, Anabel!! Jeg tror ikke jeg kjenner noen andre som hadde kost seg med 2 og en halv time med VASKING?! Hahah, helt fantastisk!
    Likte veldig godt dette innlegget, du uttrykker gleden så utrolig bra, så det smitter over på vi som leser. Glad i deg også, Twinnie!

    SvarSlett
  2. Dette va bra Anabel. Som Analin seier so hadde ikkje det vore mange andre som deg som hadde kost seg med vasking i 2,5 t i strekk. Men du lyser om med positivitet når det gjeld. :) Glad for den du er og det du gjere for alle du bryr deg om. :)
    Glad i deg Anabel! <3

    Klem Marianne.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!