Mine siste "Haugetuns begivenhetsrike hendelser".

Jeg burde egentlig legge meg, men jeg tenkte å skrive et lite innlegg om denne dagen. I dag har det nemlig skjedd mange begivenhetsrike hendelser!

Vel, når jeg snakker om 'begivenhetsrike hendelser', snakker jeg om Bellas begivenhetsrike hendelser. Det vil si at det ikke nødvendigvis betyr så mye for vanlige og normale mennesker, men for meg betyr det mye. Det er nok fordi jeg er en "tenker". Jeg tenker mye over saker og ting.

I dag fikk vi tatt igjen noen studiotimer som vi hadde mistet for noen uker tilbake, og mens jeg sitter og arbeider med mitt kommer jeg plutselig på at dette er mine siste studiotimer på hele Haugetun! Det var en utrolig trist følelse. Med ett kom minner fra mitt første møte med studioet og Leif; det var dagen etter skolestart høsten for to år siden. Leif virket så stolt og opprømt over studioet sitt, og beskrev Pro Tools som "et galskap" - i absolutt positiv forstand! Siden den gang har han lært meg hvordan man spiller inn i studio, samt å sitte bak dataene og føle kontroll over det som foregår på skjermene (....iallfall helt frem til studioet ble mac-fiksert, hehe), miksing, melodyne og bouncing. Jeg har jo til og med klart å lage flotte resultater fra studioet i klasserommet!

Da jeg var ferdig med mine studiooppgaver fikk jeg lov til å gå - problemet var at jeg ikke ville gå. Jeg kom meg rett og slett ikke over dørterskelen! Dette var siste gang jeg var i studioet som en elev i en skoletime. Jeg visste derfor at hvis jeg gikk over denne terskelen, ville det aldri bli det samme igjen å entre studioet. Lenge stod jeg der ved grensen til gangen og studioet, og det ble til at jeg ikke klarte å forlate studioet enda... Jeg måtte bare sitte i stolen og sofaen én siste gang (ja, jeg vet jeg er tragisk!). Plutselig fikk jeg øye på kosedyrene - de nydelige kosedyrene! - og jeg fikk tatt et bilde sammen med dem. Da følte jeg at jeg hadde nådd egen grense for hvor kleint jeg hadde gjort situasjonen, så da kunne jeg stikke ut.

Denne dagen har jeg hatt et lite tilsyn; fra middag til kveldsmat. Dette var også min aller siste tilsynsvakt - noe jeg syns var litt trist siden det heller ikke ble en fullstendig vakt. Heller ikke fikk jeg gjort så mye; det herlige kjøkkenpersonalet hadde vært så greie med meg og ha gjort det meste klart til kveldsmaten! Dessuten var Cristina også med meg; hun skulle lære seg litt til hennes neste stipendiatår på skolen, hehe. Det var moro å kunne være til nytte for henne. Denne gangen rakk jeg ikke å tenke ordentlig godt igjennom fra min første tilsynsvakt til min siste, for nattevakten kom og tok over tilsynet, og jeg måtte skynde meg av gårde for å være med på stippekveld hos Linken - siste stippekveld hos Linken.

Det var faktisk så koselig å være sammen med Linken og stippegjengen! Mens vi var samlet i sofaen kom jeg til å tenke på miljøet vi har i gruppen vår. Hvordan jeg alltid har følt at vi har en god stemning og hvordan jeg føler de tar vare på meg. Det har vært så godt! De er så gode! Jeg kommer virkelig til å savne disse herlige menneskene. Vi snakket om både hverdagslige og stippeslige saker. Jeg sa ikke så veldig mye i samtalene, men jeg koste meg virkelig i deres selskap. Jeg har en tendens til å bli mer lyttende enn snakkende i noen settinger. Selv om jeg husker det var to steder under besøket hvor jeg hadde en historie å fortelle, men som jeg svelget i meg, tok jeg faktisk initiativet til å si én ting! Jeg ble litt stolt av meg selv, da, hehe. Jeg vet jeg ikke er en god snakker enda, men jeg jobber med saken!

På vei hjem fikk jeg æren av å kjøre tilbake til skolen - akkurat som jeg gjorde etter første besøk hos Linken i år. Dette ble faktisk også den siste gangen jeg kjørte rødbussen tilbake til skolen fra Linken. Gjett hva; jeg klarte å kjøre feil - igjen! Men det var ikke noe stress; vi bare droppet å kjøre motorveien, hehe. Rødbuss-cd'en stod på i bussen også, og det ga meg i alle fall gode minner fra begynnelsen av dette skoleåret! Låtene "Before The Sea", "Belong Together" og "Drop in the ocean" kommer alltid til å forbindes med Haugetun, stipendiat og rødbuss. Det er en herlig og god følelse.

Nå skal jeg legge meg - innlegget ble visst ikke så lite likevel! I morgen (i dag) skal jeg hjem til Modum en tur og ligge over til onsdag. Jeg har nemlig en del viktige saker jeg må få ordnet. I tillegg har jeg klart å gjøre en kjempetabbe (faktisk!), så jeg må få gjort så godt jeg kan for å rette opp igjen denne feilen. Det gjør at jeg går glipp av turen til Tusenfryd, men jeg får bare trøste meg med at det vil være verdt det. Jeg fikk jo oppleve fornøyelsesparken i USA, hehe!

- Bella.

Kommentarer

  1. Jeg synes det er så utrulig morsomt å lese bloggen din Anabel :) Du skriver veldig bra og reflektert! Bra du koser deg fortsatt :D

    SvarSlett
  2. Wow, tusen takk!! Så utrolig koselig respons å få! Beklager å måtte spørre, men hvem er du, egentlig?:)

    SvarSlett
  3. Marte :) Hehe, det var da intet dumt spørsmål! :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!