1. reisebrev fra USA 2013!

God kveld, alle sammen! Eller, god natt, ettersom tiden er halv fire på natten hjemme i Norge. Akkurat nå befinner jeg meg i USA på hostellet skolegruppen min bor på, og jeg venter på at lærerne kommer tilbake og kan sjekke meg inn. Seb sitter her ved meg, og jeg vet om noen flere som allerede befinner seg på rommene sine.

I dag har det vært en god dag. Jeg har kjøpt meg et par sommerlige topper og sko til Analin. Prøvde å se etter sko til meg selv også, men jeg fant det ikke. Jeg får prøve å finne det i morgen. I går var vi på musikalen "Lion King" og det var helt fantastisk!! Jeg har ikke ord! Det må være den beste musikalen jeg har sett noen gang! Kostyme var imponerende fabelaktige (du burde ha sett sjiraffene og hyenene!), den strålende solen, flotte kulisser og dyktige skuespillere, samt at de kjente sangene kom. Jeg satt vel nesten og gliste gjennom hele musikalen ettersom hvor imponert jeg ble av alt sammen! Det var så mye bedre enn forventet! Hvis du noen gang kommer deg til USA, er denne musikalen virkelig verdt å se!

Nei, nå kom lærerne, så det er på tide å komme seg opp på rommet og sove og gjøre meg klar for en ny dag fylt med nye opplevelser! I morgen skal vi stikke en tur til Central Park og synge, jogge (les: gå minst mulig for knærne mine sin del) og kose oss. Jeg husker da jeg var der i fjor sammen med flere i klassen min. Det var utrolig koselig, jeg har fortsatt bildet som ble tatt herifra. Ellers vil kvelden gå til å se musikalen "Wicked", den handler om noen hekser tror jeg. Jeg gleder meg!

- Bella.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Kommentarer

  1. Så utrolig gøy å lese fra turen din! Så stilig at du har vært på Lion King-musikalen, heldig!! :D
    Wiii, du har kjøpt sko til meg, gleder meg til å se!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!