En leksefri natt! - for en gangs skyld.

Dette høres sikkert helt teit ut, og det er nok ingen som gjør det samme; klokken 23:00 tenkte jeg å ta en times søvnpause før jeg gikk videre i gang med lekser (historielesing - hadde prøve i dag). Denne strategien funker for meg, merkelig nok! Uansett. Jeg tok alarmen på 00:00. Da den ringte, orket jeg ikke å stå opp av senga - jeg skulle bare vente litt til... Dette er forresten helt ulikt meg - jeg er alltid den som spretter opp av senga om morgenen; spør Analin! Vel, neste gang jeg så på klokka, var den 6; jeg hadde forsovet meg. Jeg sto opp med én gang - jeg ble plutselig veldig våken! Jeg fikk lest en del før skolestart, men langt fra så mye som jeg hadde forventet.

I 2. økt, gym, skulle klassen, inndelt i grupper, vise frem de dansene vi har laget for resten av klassen (merk: halvparten - jeg aner ikke hvor de andre var!) og lærerne filmet oss (for å lettere kunne sette karakterer). Gruppa mi danset til sangen "Beat It" av Michael Jackson. Vi er egentlig veldig fornøyde med dansen, og det gikk vel greit i dag også. Vi hadde planlagt å gå med sort bukse, hvite sokker, hvit skjorte og sort dressjakke, og jeg skal flate meg innrømme at vi ikke så verst ut heller! Ei av lærerne fortalte meg at afro-håret virkelig så kult ut til antrekket mitt, hehe!

Heldigvis fikk vi øve litt før vi skulle vise frem dansen. På generalprøven fikk jeg plutselig vondt i hofteleddsbøyeren da jeg slo hjul, og klarte ikke å fullføre resten av dansen. Men ærlig talt; vi har øvd så sinnsykt lenge på dansen, og fått utsatt fremføringen så unødvendig mange ganger - jeg bare måtte bli ferdig med det i dag. Under fremføringen kjente jeg heller ingen smerter (kanskje fordi jeg var så dypt konsentert? Jeg var fantastisk nervøs, og skalv og hele pakka...). Fremføringen gikk bra, til tross for at vi glemte noen trinn i ny og ne. Men det var i ettertid jeg kjente smertene. Fremdeles, til og med! Jeg håper de går over til i morgen, for da skal jeg ha to bra gymøkter!

I siste økt hadde vi historieprøven. Jeg øvde seriøst i friminuttene på skolen og minuttene før økten startet, men likevel følte jeg at jeg absolutt ikke hadde kontroll over stoffet! Prøven kom, og oppgavene virket faktisk overkommelige! Jeg liker ikke å si noe om hvordan jeg syns prøven gikk, for da vil jeg bare komme til å bli skuffet når jeg får den tilbake... Det jeg kan si, er at jeg er relativt fornøyd med gjennomførelsen, så får vi se om karakteren sier det samme.

Nå tenkte jeg at jeg skulle lese litt samfunnsfag! Og ev. regne litt matematikk. Flate, jeg begynner å bli trøtt allerede, jeg som sov i hele 8 timer i natt! Jeg skjønner det virkelig ikke... Jaja. Vi snakkes!

Take care!
~ Bella

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!