Første fotballtrening på nesten 10 mnd!

... og gjett hvor FANTASTISK det var!! Jeg har jo omtrent ikke vært nær en fotball siden den gang heller! Åh, det var så ubeskrivelig deilig å komme i gang igjen.

Treninga startet med oppvarming, så klart. Etter at vi hadde løpt litt med ball, begynte vi med pasningsøvelser. Her slet jeg litt med å sende perfekte pasninger, men jeg kom meg etter hvert. Dessuten var det litt kompliserte øvelser, så det var ikke bare jeg som slet, hehe.

Deretter hadde vi skuddtrening, noe som jeg hoppet glatt over. Uansett varte det bare i fem-ti minutter, så jeg gikk ikke glipp av mye.

Deretter var vi inne på spilldelen, og det var her moroa begynte! Treneren satte meg opp som spiss; noe som jeg ikke er helt vant med; jeg er vanligvis venstre ving. Det gikk bra, tross alt - jeg er jo en offensiv venstre ving, hehe. Uansett; det var utrolig gøy, og jeg følte jeg fikk vist meg frem på banen også! Kampens eneste mål ble faktisk også scort av meg (med en flott pasning fra Linda, vel å merke)!

Etter treninga sa treneren til Analin og meg at det var så gøy at begge var på banen igjen - og jeg er så enig! Analin og jeg har ikke spilt ordentlig på samme lag siden 2007, tror jeg; enten er Analin skadet, ellers er jeg skadet. Tragisk, men sant.

Alt i alt var denne treninga helt fantastisk! Til tross for at jeg fikk litt smerter i kneet (hadde jo regnet med det...) og at astmaen slo til (i veldig liten grad, heldigvis!), hadde jeg en veldig bra opplevelse av denne fotballtreningen. Jeg tør si at den ikke kunne ha vært bedre!

Har du også vært borte fra noe som du brenner for i LANG tid, for så å komme tilbake igjen og oppleve den samme gleden som jeg hadde?

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!