Godhet er den beste gave!

I går skjedde det noe veldig spesielt, på en veldig positiv måte! Dagen før (altså på tirsdag) hadde jeg trent på Elixia etter skolen. Da klarte jeg, selvfølgelig, å glemme igjen drikkeflasken min i garderoben. Men jeg gadd ikke å gå tilbake; jeg skulle jo på Elixia dagen etter. På onsdag (altså i går) spurte jeg resepsjonen om de hadde drikkeflasken min, men NEIDA, den var ikke der. Jeg gikk derfor inn i garderoben og sjekket om den var under skapene eller noe - uten hell. Ei dame så at jeg lette, og spurte hva jeg så etter, og jeg fortalte henne min lille drikkeflaske-historie. Men siden jeg ikke fant den, fortsatte jeg treninga mi - uten drikkeflaske. Jeg fikk heldigvis litt drikke fra Analin, så det gikk egentlig veldig greit.

Midt i treninga kommer den samme damen inn på styrkerommet jeg var i, og spurte om jeg hadde funnet igjen drikkeflasken. Jeg ble overrasket over å se henne igjen, men svarte at jeg enda ikke hadde det. "Kom, bli med meg. Jeg kan kjøpe en ny drikkeflaske til deg." Jeg ble helt overrumplet, men fikk til slutt stammet frem; "neida, det går bra, altså! Jeg har flere drikkeflasker hjemme - du behøver ikke, altså!" Det ville hun ikke høre på, og det endte med at jeg fulgte henne til resepsjonen, der hun kjøpte en splitter ny ELIXIA-flaske til meg; til 30 kr! Jeg smilte så bredt jeg kunne, og takket hjertelig for denne sjenerøsiteten, noe som jeg ikke har sett maken til!

Jeg kunne ikke la være å smile resten av treningsøkta - jeg mener; hvor ofte er det man møter slik gavmildhet? Jeg kjente ikke damen, og jeg hadde aldri sett henne før! Jeg ville så gjerne gi et eller annet i gjengjeld; jeg tenkte først på en klem, men i og med at jeg var så svett, lot jeg det være - for hennes del. Tenk det; jeg kommer trolig nok aldri til å se henne igjen! Kanskje du tenker at "tss... Det var jo så lite", men jeg syns dette virkelig var en fantastisk god gjerning! Det er jo de små tingene og enkle gledene som man setter pris på i livet, ikke sant?

Har noe liknende hendt deg?
Har du gjort en god gjerning for noen du kanskje ikke kjenner?

Take care!
~ Bella

"Blessed are those who can give without remembering, and take without forgetting"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!