Oppdatering.

Nå har jeg akkurat kjørt til Vikersund og hentet mormor! Hun og mamma skal nemlig til Toscana (i Italia) i morgen. Som jeg misunner dem! Men i og med at jeg har en del å gjøre her hjemme, vet jeg ikke om jeg hadde hatt så god tid til det. For det første må jeg lese til teoriprøven - nei, jeg har ENDA ikke fått rotet meg til å få tatt den. I tillegg skal vi ha en stor treningslæreprøve fredag etter påskeferien, samt en halvdags sidemåls skriveøkt samme dag + en norsk fremføring torsdagen før. Jeg må derfor lese mye i påsken. SCORE!

I går var det norsk kvinnelandslagskamp i Hønefoss - på AKA-arena, og da måtte jeg jo ta turen for å se på den! Det var Norge-Makedonia. Egentlig en ganske kjedelig kamp; 14-0 til Norge. Men jeg syns det var gøy å se på. Toppscoreren og mitt idol; Isabell Herlovsen, scorte hele 6 mål! Jeg var på nippet til å gå bort og spørre om jeg kunne få et bilde sammen med henne, men jeg turte ikke. Åh, som jeg angrer nå i ettertid!

Isabell Herlovsen!

Jeg klarte å glemme igjen treningslæreboken på hybelen, så jeg må få kommet meg opp dit så fort som mulig. Mamma og mormor skal gjennom Hønefoss i morgen (drar ved 8-9-tiden hjemmefra i morgen eller noe...), så jeg lurer på om jeg sitter på med dem, tar en treningsøkt på Elixia, før jeg vender snuten hjem igjen. Jeg syns da det virket som en veldig god idé, eller hva?

Nå må jeg stikke bort til naboene og låne bernaise-saus. Jeg ønsker deg en riktig god påske!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!