Nøyaktig ett år siden kneoperasjon!

Ok, dette innlegget skal ikke handle om akkurat hva overskriften sier. Jeg ville bare nevne det, hehe...

Men nok om det. Siden skolen starter i morgen, må jeg tilpasse meg med en ny døgnrytme for skolen - altså å stå opp litt før seks. Derfor sto jeg opp kl 8:00 i dag. Denne dagen startet med en treningsøkt kl. 8:30 sammen med Analin. Vi syklet 1 mil som oppvarming og drev styrke. Uheldigvis kjente jeg smerter i kneet, men jeg prøvde å holde det oppe.

Klokken omtrent tolv, skulle Analin og jeg dra til Arild for å møte mine tyske venner; Simon Arne, Ann-Kristin, Simone og Jonathan. Det var så utrolig koselig å se dem igjen! Har jo ikke sett dem siden Tysklandsturnéen! Faktisk kunne to av dem flytende norsk og de to andre litt norsk, så det var ikke vanskelig å holde samtalen i gang, hehe.

Vi snakket sammen, spilte kubbespill (der jeg helt sikkert var den dårligste spilleren på banen - jeg fikk ikke ned NOEN kubber av totalt TRE omganger!), spilte en-spretten med en gul müller-ball (!) og spiste min favorittmiddag - laks! Det var en helt fantastisk dag sammen med mange herlige mennesker, og jeg gleder meg stort til neste gang jeg møter dem :)

Nå er jeg hjemme igjen. Resten av kvelden går vel til å forberede skolesekken og få prøvd å friske litt opp i de viktigste fagene, som matte (jeg starter med realfagsmatte!), treningslære (tungt stoff) og fransk (har fremdeles fransk II). Jeg burde også få lest litt mer i "Veien til Førerkortet"-boken, siden jeg har min første kjøretime i morgen (ønsk meg lykke til?). Nå begynner Analin også å snakke om filmkveld med nabovenninnen vår - lurer på om jeg får tid til alt?

Så, etter å ha spist min aller siste is for 2009, er jeg klar for å begynne på skolen i morgen, sett bortifra at jeg gruer meg fortsatt utrolig mye til å fortelle idrettslærerne at jeg enda er skadet... Men jeg overlever nok.

Noen tips til min første kjøretime?
Gleder du deg til skolestart?

Lev vel, ta vare på dere selv!
- Bella

"Courage is not living without fear. Courage is being scared to death and doing the right thing anyway"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!