En søvnløs natt

Klokken er nå litt over seks om morgenen, og jeg har vel vært våken i omtrent TO TIMER, som tilsvarer søvn i TRE TIMER. Jeg våknet av alle tordenbrakene, lysglimtene av lynene, og lyden av regnværet som fosset ned (jeg har vinduet oppe for fullt, så ja, jeg hører alt ganske godt!). Og plutselig la jeg også merke til hvor varmt det egentlig var! Til tross for at jeg har en tynn dyne og at vinduet er oppe for fullt, lå jeg og omtrent og svettet. I begynnelsen ble jeg liggende og vri meg og høre på alt støyet utenfor. Da det hadde stilnet litt, begynte jeg å lese i en bok, Eclipse, for jeg var ikke så trøtt lenger. Men siden den er på engelsk, måtte jeg konsentrere meg om å få med meg innholdet, noe som gjorde meg enda mer våken istedenfor trøtt. Da begynte jeg å tenke. Tenke på ting som opptar meg akkurat nå.

Som du kanskje vet, har jeg ganske krusete hår - afrohår. Så jeg tar regelmessig anti-permanent for å stoppe den verste krusen. Men allerede etter tre-fire måneder begynner krøllene å komme frem, og håret vil etter hvert stå ganske rett ut igjen. Nå har det gått et halvt år siden sist, og det forteller hvor stort håret mitt er nå! Jeg har veldig lyst til å ta anti-permanent, men ulempen er at det koster 1000 kr. per gang. Derfor tenkte jeg, som jeg ofte har gjort i det siste, at det er på tide å skaffe seg en jobb. Problemet er at jeg ikke har tid til det – med skole som tar ti timer av dagen min og fotballtreninger + kamper, korøvelser og lekser på kvelden (lurer på hvor mange som egentlig vet hvor mye tid jeg bruker på lekser hjemme?), blir det ikke mye tid til overs. Men jeg har lyst på jobb. Jeg trenger det. Jeg må ha det.

Så, nå trenger jeg bare å finne ut hvor jeg kan jobbe. Først er det mange valg jeg må ta tak i: Hvor ofte vil jeg jobbe? Hvilke dager passer best? Sparer jeg mer tid på å jobbe i Vikersund eller i Hønefoss (jeg går på skole i Hønefoss, men bor i nærheten av Vikersund, og pendler hver dag)? Hva kunne jeg tenkt meg å jobbe som, og hvem kunne jeg tenkt meg å jobbe for?

Hvis det er noen som har forslag eller tips til meg, tar jeg imot med åpne armer! :-) Hva er det du jobber som? Trives du i jobben din?

Lev vel!
- Bella

“Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That’s why it’s called the present”

Kommentarer

  1. Altså jeg jobber som ryddehjelp/slave på Kiwi - det anbefales ikke! Det er utrolig kjedelig :P Hvis det er en jobb du har tenkt å ha i en god stund fremover, så er vel det viktigste å finne en jobb du trives med og på :) Som du selv sier: - "Hva kunne jeg tenke meg å jobbe som, og hvem kunne jeg tenkt meg å jobbe for?". Jeg tror du skal starte med å finne ut av det, også kan du jo bare se litt rundt i avisen, på internett eller spørre rundt om det er behov for nye ansatte.

    SvarSlett
  2. Åja, jeg tenkte faktisk jeg skulle først prøve i en slik butikk først... Jeg får se det an :) Og tusen takk for opplysningene, Jørgen! De vil nok komme godt med ;)

    SvarSlett
  3. Jeg jobber på Jernia og i Heggen kirke.
    Du kan jo spørre i Heggen. Der har sier jeg opp om en uke. De trenger deg, men vær kjapp. Det blir søndager, greit betalt og søndagstillegg.
    Ellers bør du søke på en jobb i Hønefoss. Det er veldig greit å dra på jobb rette etter skolen, i en - to dager :)

    Ha det bra, heier på deg!

    SvarSlett
  4. Heggen, ja! Det var et godt forslag ;)
    Jeg har diskutert litt frem og tilbake med foreldrene, og det kan være litt vanskelig å komme seg hjem fra Vikersund hvis jeg jobber i Hønefoss. Så, vi får se... Men tusen takk for tipsene, Annis :)

    Ha det fint, du også!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!