En travel uke

Nå er det en stund siden jeg har skrevet. Du skjønner, jeg har hatt det ganske travelt i det siste. Her er uken min i korte trekk (eller noe...):

Siden dette er den siste uken til noen av naboene våre før de flytter, føler jeg det hadde vært litt koselig å være litt sammen med dem. De har tre barn Analin og jeg pleide å være barnevakt for, og de er visst blitt veldig glad i oss. De har til og med spurt om vi kunne være sammen med dem utenom å måtte være barnevakt! Siden jeg syns det er kjempekoselig å være sammen med dem, kan jeg jo ikke si nei til det. Vi var der på onsdag, og vi skal møte dem nå straks også, så jeg får skynde meg å skrive, hehe...

Dette er også den siste uken med skoleferie. Dvs, siste uke jeg kan finne på noe med venner før tiden renner ut. Jeg møtte Nicholas og Kine på mandag (de kom over til vår "ødeliggende" gård), og Halvor i går. Det var kjempekoselig å treffe dem! Jeg håper jeg ikke mister kontakten med dem når skolen starter.

På tirsdag var det dugnad for Modum FK. Overraskende få som møtte opp! Men vi som kom, gjorde en flott jobb, og selv om regnet skylte ned, holdt vi humøret oppe (?).

Analin og jeg har også trent en del. Bare denne uken, har vi syklet rundt 90 km. Grunnen er vel fordi vi vi ikke har noen til å kjøre oss rundt siden mamma og pappa er på jobb, og det fins jo ikke busstilbud for oss østmoinger nå i sommerferien! En annen grunn er at jeg trenger å trene så best som mulig før skolestart.

I morgen kommer forresten nabojenta vår, Iselin, tilbake fra faren sin. Jeg gleder meg maks til å se henne igjen, og vi kommer nok til å finne på noe i helgen! Hvis jeg får tid. Jeg skal nemlig en tur til Hønefoss og se på Ringeriksmaraton først (noen av klassekameratene mine løper!), og så gjøre noen ærender senere den dagen. På søndag har Analin og jeg blitt tilbudt en sommerjobb hos en annen nabo av oss - en rydde- og vaskejobb (for dere som skulle lure; her på Østmodum ligger husene så spredt at jeg kaller folk naboer, selv om de bor 1 km. fra meg...). Ikke så veldig spennende jobb akkurat, men siden jeg trenger penger, tar jeg hva det skulle være!

Vel, jeg får nesten stikke til naboene nå - de bor forresten omtrent 700 m. fra oss.
Take care!
-Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!