Takketale!

Herlighet, hvor utrolig bra jeg har det om dagen! Dag på dag møter meg med smil og glede, og de smitter meg med sine gode humør! Jeg vil derfor bruke dette innlegget på å takke for mine flotte dager.

Takk til Miriam for hennes vennlige gjestfrihet i Trondheim forrige helg! Her fikk jeg ro i sinn og sjel, samt sett igjen min flotte venninne som jeg ikke hadde sett siden Haugetunavslutning i fjor! Takk for et fantastisk møte i Salem Kirke; det gjorde noe helt fantastisk godt inne i meg. Takk for at jeg fikk lært meg Rubiks Kube - den har jeg alltid hatt lyst til å lære meg! Det går ikke særlig fort enda, men jeg skal bli bedre! Takk for at jeg kunne komme på besøk til deg igjen, Miri - det er alltid like hyggelig å være sammen med deg.

Whohoo!! Og jeg er ikke bare LITT stolt!

Takk til Annis for en utrolig hyggelig kafédate på Vinderen denne uken. Møtet gikk over alle forventninger, og jeg nøt hvert eneste minutt av samværet! Hvor godt det var å prate med Annis om alt og ingenting. Jeg ble så mye klokere på livet og på meg selv. Vi har planlagt å få til et slikt møte en gang i løpet av hver måned, og jeg merker jeg allerede ser frem til neste møte!

Takk til ELIXIA og de herlige treningsøktene dette senteret gir meg. Nå har jeg også begynt med gruppetimer på xycling (spinning), og det er helt fantastisk moro! Jeg har jo alltid funnet stor glede i nettopp denne treningsformen. Hvor deilig det er å kunne ta seg fullstendig ut på slike økter og kjenne på hvordan kroppen jobber på spreng for å kompensere for den belastningen jeg utsetter den for.

Takk til min gode praksispartner jeg skal jobbe sammen med på sykehjemspraksis. Selv om jeg ikke kjenner henne så veldig godt fra før, har jeg alltid syntes godt om henne. Vi har allerede begynt å henge mer sammen den siste tiden, og hun er et utrolig hyggelig menneske! Jeg merker jeg gleder meg både til å bli bedre kjent med henne og til å jobbe sammen med henne ute på praksisfeltet.

Takk for flotte skoledager. Takk for spennende foredrag og dyktige lærere som strekker seg for å nå oss elevers behov. Takk for herlige studievenner som jeg med stor og stolt glede kan fortelle at jeg har skaffet meg. Det er alltid like spennende å entre forelesningssalen og finne ut hvor jeg skal sette meg. Finner jeg noen kjente ansikter å sitte sammen med? Eller må jeg sette meg alene et sted? Likevel vil jeg si at dette gir meg en slags god spenning. Jeg er nemlig blitt trygg på flere i klassen. Det er ikke de samme jeg setter meg ved siden av hver gang, men heller en veksling mellom flere, og det er nettopp dette som gjør entringen av forelesningssalen så spennende. Det nesten overrasker meg hvordan jeg alltid kan finne minst ett kjent ansikt med en ledig plass ved siden av seg eller at jeg tilfeldig møter en kjent medelev på vei inn i salen. Jeg setter pris på klassen og lærerne mine, og jeg har blitt glad i nettverket av studievenner jeg har bygd opp rundt meg.

Takk til Kor Major for gode sangkvelder og flotte mennesker. Spesielt forrige øvelse følte jeg at jeg klarte å gi av meg selv - jeg klarte å gjøre det jeg vet jeg egentlig klarer! Det var gøy, og jeg håper jeg klarer å holde det vedlike videre også.

Takk til "Årsrebus 2014" som har gitt meg en grundig tankevirksomhet. Etter mye hjelp fra gode venner og mye tenking selv kan jeg endelig si at jeg tror jeg har løst den! Nå er det ikke annet å gjøre enn å vente på det forhåpentligvis riktige tidspunktet - og for all del ikke glemme å ringe, hehe!

Takk, kjære Gud, for at Du har gitt meg disse lykkelige dagene, og at Du følger meg gjennom livets reise. Takk for at Du velsigner meg med så mange gode mennesker i livet mitt. Takk for at Du lar meg være trygg på at Du elsker meg og fryder deg over meg.

Jeg har ofte fundert over hvorfor jeg har så mange gode dager for tiden. Hva er forskjellen fra nå enn fra tidligere? Jeg tror mye av grunnen til at jeg opplever så mye glede rundt meg, er at jeg klarer å hente den fra inne i meg. At jeg jobber med meg selv for å kunne tillate meg å ha det bra. En klok mann fortalte meg en gang at istedenfor å si at man skal "ha en god dag", skal vi heller fokusere på at vi selv skal "lage en god dag". At man ikke bare skal lene seg tilbake og vente på at livets goder skal komme til deg, men at du aktivt går ut for å finne dem, både for deg selv og menneskene rundt deg. Derfor vil jeg avslutte med å takke meg selv for at jeg har gitt meg muligheten til å kunne ha gode dager.

Husk å lage gode dager for deg selv!
- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!