Fremhenting av tegnespiren!

I kveld har jeg hatt en koselig skype-date sammen med mamma og Analin! Utrolig hyggelig å høre stemmene deres igjen. Likevel ble det ikke så altfor mye prating siden Analin og jeg holdt på med hvert vårt lille prosjekt. Analin og jeg skypet sammen først før mamma kom inn i samtalen, og i løpet av denne tiden hadde nemlig vi tvillingene oss imellom opprettet en liten "tegneklubb" (som jeg så fint kalte det), og vi hadde akkurat begynt på våre første kunstverk! Jeg har jo alltid syntes det er så gøy å tegne, det er bare det at jeg er så utrolig dårlig på å ta meg tid til det. Men nå som jeg fikk oppfordringen av Analin, var jeg ikke sen om å ta den imot!

Hvor gøy det var å tegne igjen. Hvor gøy det var å holde i tegneblyanten, la den bevege seg over arket og spent vente på hvordan det ferdige resultatet blir. Typisk nok fant Analin og jeg oss - etter en del leting hver for oss - SAMME skissetegning av skuespilleren vi hadde lyst til å tegne av. Likevel var det jo litt greit, for da kunne vi jo sammenlikne produktet da vi sa oss ferdige.

Jeg begynte å tegne øynene. Det første øyet ble jeg veldig fornøyd med, så kom det andre, og det ble totalt mislykket. Deretter var det tid for nesen, som jeg faktisk også ble ganske fornøyd med, sett at jeg alltid har hatt store problemer med å tegne dem tidligere. Men da munnen kom på plass følte jeg at hele ansiktet som helhet ble fiasko. Så var det tid for hår og skygger, og da følte jeg at jeg klarte å hente meg inn igjen. Tegningen ble helt grei after all. Jeg har jo ikke tegnet ansikter på veldig lenge, så jeg vil derfor si meg fornøyd med kveldens produkt! Det var utrolig moro å tegne igjen, og jeg håper jeg kan bli flinkere til å holde på denne hobbyen videre også.

Ser du hvem dette skal forestille?
Ta det med ro - jeg ser det ikke selv, haha...

Ønsker dere en flott uke!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!