Selskap på trening!

Etter atter en strålende skoledag, var det tid for å trene! Det som var det store og spennende nå, var at jeg hadde treningspartnere - to superherlige jenter jeg har blitt kjent med i Kor Major!

Vi hadde planlagt å begynne styrketreningen klokken 16, men jeg valgte å komme en halvtime tidligere for å løpe litt først. Det var godt å få løpt litt utenom det harde treningsprogrammet til Anne May. Den er jo egentlig passe slitsom, hehe. Jeg kan merke kondisjonen min er veldig langt nede for tiden, så jeg har en stor jobb foran meg for å få trent den opp igjen! Så kan jeg kanskje ha en sjanse for å holde tritt med Stine når vi skal løpe sammen i Sognsvann! Herlighet, jeg merker jeg blir så glad (og egentlig litt stolt!) innvendig når jeg tenker på hvor mange flotte mennesker jeg har blitt kjent med her i Oslo!

Uansett. Da jeg møtte Kari og Birte klokken 16 begynte vi å ro litt. Forrige gang jeg rodde på romaskin var da jeg var hos fysioterapeuten i fjor sommer. Jeg kan huske jeg dro både meg selv og maskinen forover da jeg brukte apparatet, og fysioterapeuten måtte omtrent holde oss tilbake, haha. Romaskinen er en tung øvelse, men man blir fort varm av den!

Deretter gikk vi inn i salen hvor det er forskjellige styrkeapparater. Vi vandret litt for oss selv, samt lærte hverandre noen nye styrkeapparater. Det var herlig! Jeg brukte tiden til å trene styrke for beina. Nå som korsbåndsoperasjonen min ligger og venter på at sommeren skal inntre, er jeg nødt til å gjøre beina mine så sterke som mulig. På den måten vil tiden etter operasjonen mye lettere og mer smertefritt. Jeg har jo gjort dette en gang tidligere, så det kommer nok til å gå bra! Jeg er bare nødt til å klare å prioritere trening.

Mot slutten av økten ble vi enige om å prøve benkpress. Jeg tror ikke jeg har prøvd denne styrkeøvelsen på rundt to år nå; på mitt første år på folkehøyskolen! Vi tok løftet bare stangen (20 kg), men jeg klarte 20 repetisjoner. Jeg ble fornøyd, og vi planla at vi skulle klare å legge på vekter etter hvert i treningsløpet vårt, hehe. Jeg gleder meg!

Etter en time sa vi oss ferdige med dagens treningsøkt. Ikke bare var jeg glad for at jeg hadde fått til nok en treningsøkt på kort tid, men nå hadde jeg i tillegg et godt selskap! Til min store glede virket det som om dette falt i smak hos Kari og Birte også, og vi har til og med planlagt å trene hele TO ganger i uken sammen! Med to herlige venninner som kan gjøre treningsgleden enda større, samt at vi kan hjelpe hverandre med å få opp treningshyppigheten, har jeg virkelig troen på at dette vil bli vellykket. Jeg merker jeg både gleder meg og er spent på hvordan våren vil bli treningsmessig!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!