Oppsummering desember 2013.

Månedens høydepunkt:
- Å komme hjem til juleferie!
- Å få B på eksamen i naturvitenskap!
- Alle facebooksamtalene jeg har hatt i løpet av julen.
- Å vite at Gud er med meg og ønsker meg alt godt.

Månedens nedtur:
- Den tøffe eksamensperioden frem til sykepleieeksamenen.
- At jeg trodde jeg hadde funnet en skje, men så viste det seg at den ikke var min å tilhøre.

Månedens komplimenter: Jeg dropper dette punktet fra og med denne gangen. Jeg tror det holder at jeg vet det selv, og at jeg kan holde fast på dem i minnet mitt.

Månedens ord: Ingenting er umulig Gud.

Månedens modigste hendelse: Da jeg la ut på min nye reise!

Månedens pinligste hendelse: Da jeg kjøpte en dyrere variant av en yoghurt siden jeg ikke rakk opp til det som var satt ned på rabatt..

Månedens gullkorn: Da jeg spiste riskrem sammen med familien min og Hans, vår gode gjest. Jeg knakk sammen av pappas og Analins bemerkninger knyttet til den gode (?) riskremen, haha!

Månedens latterkick: Egentlig har jeg ledd mye denne måneden - etter at jeg kom hjem til juleferie, vel å merke. Analin er så herlig og hun får meg til å le så godt! Hvis jeg skal trekke frem en spesiell hendelse var det da familien vår var i bilen på vei til Hønefoss for vår tradisjonelle julebowling med Silje og hennes familie, og mamma, Analin og jeg synge "John's got a head like a ping-pong-ball". Haha, jeg lo så kraftig at jeg omtrent ikke klarte å synge! Hvor deilig det er å le så hjertelig. Jeg minnes forresten også om da Analin og jeg brøt ut i latterkrampe da vi skulle utføre den greit harde mageøvelsen min på treningssenteret. Sett at vi ikke hadde trent på flere uker, ble den hard! Uff, det er nesten pinlig hvor mye jeg har gått ned i muskelmasse i løpet av dette året.

Jeg har dilla på: Å bruke ferien til å slappe aaaav!

Månedens mest spilte låter: Jeg har laget en spilleliste med julesanger både på iTunes og Spotify som jeg har hørt en masse på i løpet av denne julen. Det blir vanskelig å trekke frem spesifikke sanger, fordi de til sammen gir meg et flott helhetsinntrykk.

Månedens NEST mest leste blogginnlegg: "Tilbakeblikk på første semester i sykepleierutdanningen!"

Månedens bilde:

Ikke det at dette er et superflott bilde, men jeg knytter så mange gode følelser til bildet. Dette er den første kvelden hvor jeg har kommet hjem til juleferie. Jeg har funnet favorittplassen i sofaen, koser meg grønn te med den beste honningen, Bibelen i fanget og mamma og pappa som satt der sammen med meg. Åh, hvor fantastisk bra jeg hadde det!

- Bella.

Kommentarer

  1. Åååh, så koselige minner!! Jeg husker ikke noen av gullkornene (DU MÅ JO SKRIVE DEM NED!!!), men åh, vi må synge John's got a head igjen snaaaart!!! hahah, jeg dævver!

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, ja, det er fort gjort å glemme gullkornene hvis jeg ikke skriver dem med én gang! Du er knall når det gjelder å få latterkick! :D Jaa, den sangen! <3

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!