Høy på ferie!

I dag sov jeg til TOLV!?!? Er det mulig?? Er det i det hele tatt lov?! Jeg har ikke sovet så lenge siden i sommer - og kanskje ikke da engang! Men herlighet, så deilig det var. De siste dagene har jeg nesten ikke gjort noe annet enn å sløve rundt her hjemme, og det er helt fantastisk! Hvor godt det er å ikke gjøre noen ting - hvor godt det er å endelig kunne ha tid til å kjede meg! Og det uten å ha dårlig samvittighet for det! Tenk; den dårlige samvittigheten over at jeg ikke gjør nok fornuftig har ikke fått overtaket på meg enda! Det er ikke likt meg; jeg har jo hatt ferie i en hel uke allerede! Det har nok en sammenheng med hvor mye jeg egentlig føler jeg fortjener denne ferien. Hvor forferdelig hardt jeg har presset meg i løpet av dette halve skoleåret, noe som nådde sitt ekstreme toppunkt i eksamensperioden. Hvor ofte jeg har grått av utmattelse og bare vært for sliten til å kjempe imot alle de nedbrytende tankene som daglig inntar hodet mitt. Men det er så waay past (og egentlig future...)! Nå skal jeg gjøre det jeg allerede har planlagt i flere måneder; jeg skal nyte julen, og jeg skal ikke la den overdramatiske over-jeget få lov til å hindre meg i noe som jeg faktisk føler jeg fortjener så sårt. I alle fall ikke før 24. desember. Eller 1. og 2. juledag. Jeg bare håper det ikke er for mye å be om.

Hvordan det går med visdomstennene som ikke lenger er der, spør du? Det er langt fra så ille som jeg trodde det skulle bli, og i går trengte jeg bare å ta to smertestillende! Fortsatt gjør det vondt å svelge, tygge og å snakke i lengre samtaler, men det er ingenting i forhold til forrige gang jeg trakk tann - og det var bare én! Jeg er storfornøyd. Heller ikke hevelsen synes å være så stor! Nedenfor kan du se bilder fra da jeg våknet i går og i dag - jeg ser ikke såå ille ut, gjør jeg vel?

Dag 1 etter tanntrekking:
Se, jeg har bollekinn på én side!

Dag 2 etter tanntrekking:
Så godt som usynlig!

I kveld skal jeg på konsert med mammas kor: 02! Jeg gleder meg noe helt utrolig, det blir liksom ingen jul uten. I tradisjonens tro skal jeg hjelpe koret med billett- og kakesalg også, men i år - i motsetning til de siste årene - skal jeg gjøre det med andre enn Lærke og Analin siden de har ikke kommet hjem til jul enda. Selv om jeg gleder meg til å ta imot alle de hyggelige menneskene som kommer for å glede seg over den nydelige musikken til 02 nok et år, blir det nesten vemodig å ikke kunne ha mine kjære 'partnere' ved min side. Jaja, det blir i hvert fall helt utrolig koselig å se igjen gode kjenninger i koret! Jeg merker jeg gleder meg til det kvelden har å by på.

- Bella.

"The home should be the treasure chest of living." - Le Corbusier

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!