Bittelille julaften.

I morges kom Analin stormende inn på rommet mitt med sitt blide humør. Resten av familien var våkne, og hun spurte om jeg ville spise frokost med mamma. For en koselig start på dagen!

Twinlove!

Etter frokost spurte mamma og pappa om Analin og jeg ville være med på en treningsøkt, og det ville vi! Jeg som har trent så skammelig lite de siste par månedene kan ikke si nei takk til en treningsøkt!

Analin og jeg bestemte oss for å trene sammen - ikke for hardt siden begge var ute av trening, men heller ikke for slapt. Utrolig moro å trene sammen med henne igjen. Vi brast til og med i latterkrampe midt i økten på grunn av min kanskje-litt-for-harde mageøvelse, haha! Jeg merker jeg humrer for meg selv bare jeg tenker over settingen! Uff, det var kanskje et lite hint da Analin og jeg ble de eneste i rommet etter hvert, hehe. Treningen ble helt grei after all. Vi trente litt bein, mage, bryst og rygg (som mamma også joinet oss på!), og det gikk veldig fint. I tillegg møtte vi Anne May og Iselin på treningen også, og det var utrolig koselig!! Anne May viste meg et utholdenhetsprogram på tredemølle, og jeg gleder meg til å få prøvd det selv en gang!

Da vi kom hjem igjen, hoppet vi i dusjen etter tur før mamma, Analin og jeg så en episode av "Homeland"; en serie Analin skal få oss hektet på i løpet av denne julen. Første episode virket spennende og grei nok, vi får se hva som skjer videre! Etter litt mer tv-titting, hyggelig datachatting og vasking av badet, fikk vi omsider besøk av vår gode venninne Iselin. Det er så kult at hun har fått seg lappen og kan kjøre hit by herself! Resten av kvelden gikk til koselig prat, kommentering av tv'ens nyheter og kortspilling (hvor lenge siden jeg hadde spilt tress og flush!). Det er alltid like godt å få Iselin på besøk. Hun fyller sin kjære plass her på gården med sin smittende latter, gode kommentarer og tyske kunnskaper, hehe. Den plassen vil aldri noen ta fra henne.

Mot kveldens avslutning begynte jeg forresten å lage korthus! Og gjett hva; jeg kom faktisk ganske langt! Først begynte jeg å legge fire par som grunnlag. Det gikk kjempefint, og jeg klarte det! Men jeg var ikke lei korthus enda, så jeg ville klare å bygge på med enda et par nederst. Selv om kortene falt over hverandre og at jeg måtte starte all over again et uvisst antall ganger, mistet jeg ikke motet og fortsatte med like gledelig igjen med et nytt håp. Til slutt klarte jeg faktisk det også! Jeg prøvde dermed å bygge med seks par som grunnlag, men jeg måtte etter hvert gi meg da kveldens sene minutter senket seg stille over hjemmet. Men dette er ikke over enda - det kan jo heller bli en fin liten utfordring for meg selv i løpet av denne julen!

Korthus med fire par som grunnlag...

Korthus med fem par som grunnlag - ble litt stolt, jeg!

Nå må jeg legge meg. Det blir visst en del kjøring på meg i morgen (i dag). Skal forresten også ta MRSA-test på grunn av at jeg skal ut i praksis på gamlehjem til neste semester. Tenk at det er lille julaften i morgen (i dag.....)!! Tenk at det er lille julaften i morgen.

Øyeblikksbilde.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!