Happiness is...


...getting out of bed every morning and being grateful for another day.

I dag har det vært sol, (relativt) varmt og strålende vær - det passet jo perfekt til humøret mitt, jo!

Vi startet ikke på skolen før 10:45 i dag, men jeg sto likevel opp klokken 7 for å gjøre litt skolearbeid (anatomi og fysiologi, selvsagt). Jeg begynte med skolearbeidet kl. 8:30; jeg måtte dusje, spise frokost og rydde og vaske kjøkkenet, noe som fort kan ta en god stund. Da jeg kom i gang med skolearbeidet jobbet jeg godt, og jeg klarte faktisk å bli ferdig med leksjonen! Det ville si at jeg var ferdig med den nye store anatomihaugen med leksjoner før oppsummeringstimen i morgen!! Ahh, hvilken DEILIG følelse. Godt å starte morgenen med et smil om munnen!

To av de åtte sidene jeg har skrevet notater på
fra lærerens power point; front and back!

Etter skolen var det tid for ukens vanlige innkjøp. Denne gangen tok jeg i bruk Odas gode forslag og hentet sykkelen min. Til min store flaks møtte jeg Oda rett før jeg skulle sykle, og hun forklarte meg den letteste veien å sykle. Hvor heldig jeg var, jeg hadde jo tatt en mye vanskeligere vei hvis ikke det hadde vært for henne, hehe! Dette var også den første gangen jeg brukte sykkelen, og hvilken befrielse det ga meg å sykle nedover veien til Majorstuen! Og hui, så fort det gikk! I forhold til gange kom jeg jo ti ganger fortere frem til målet!

Jeg stakk først inn på XXL. Jeg tenkte det ville være godt å ha noe ordentlig ullundertøy til helgturen denne uken. Mens jeg var der så jeg de flotte fotballene som lå i kassen til en veldig rimelig pris! Jeg løftet en av fotballene og kjente hvordan den var, og da poppet alle de gode minnene fra mitt liv som fotballspiller. Det er nesten trist hvor mye jeg prøver å fortrenge alle de gode tankene og følelsene fra tiden hvor jeg var aktiv fotballspiller, for omtrent å bevare hvor sårt det er for meg at jeg ikke kan spille mer. At jeg vet det er en vei jeg ikke kan gå lenger. Da jeg holdt fotballen fant jeg ut at jeg ville ta et oppgjør med meg selv; jeg skulle kjøpe fotballen og unne meg noen gode stunder med triksing og leking med fotballen! For det første har vi jo ikke noen dugelige fotballer hjemme, samt at nå har jeg jo funnet en ny og moro avkobling fra skolearbeidet! Jeg håper jeg kan få god nytte av fotballen under studietiden min - hvis beina holder, hehe.

Hønefoss bylag. Jeg er foran, første sorte genser fra venstre.
Bilde fra facebook.

Vel tilbake på hybelen ringte den nydeligste Cristina meg, og vi snakket sammen i nesten en time. Det var fantastisk, hun er så skjønn! Og det er nesten - bare nesten! - skummelt hvor likt vi tenker og hvor like vi er. Men det er jo da det er godt å kunne ha hverandre å snakke med om ting som blir bare rett og slett for teit å snakke med noen andre, hehe. Beste Cristina! Jeg merker jeg stråler innvendig når jeg tenker over hvor heldig jeg er som har ei så utrolig fantastisk venninne som henne!

På kvelden var det øvelse med Kor Major, og det var utrolig koselig. I dag var det ei av de andre medlemmene som viste til hvor jeg skulle stå, altså rett ved siden av seg. Ikke en stor oppmerksomhet i det hele tatt, men det var likevel en betydningsfull oppmerksomhet for meg. For hver øvelse som går, føler jeg meg som en litt større del av koret. Jeg merker jeg har blitt glad i Kor Major og dets miljø, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle de andre "unge voksne" i koret på øvingshelgen denne uken!

Nå får jeg lese gjennom notatene mine i anatomien og fysiologien slik at jeg er forberedt til oppsummeringstimene i morgen. Det var ganske vanskelig stoff denne gangen, så jeg tror jeg trenger å få en grundig gjennomgang og svar på de temaene jeg slet ekstra med. Men lærerne er jo alltid så hyggelige og vennlige, så det blir nok ikke noe problem å spørre om litt hjelp!

- Bella.

"It isn't what you have, or who you are, or where you are, or what you are doing that makes you happy or unhappy. It is what you think about."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!