Frihetsfølelse!

Herligheeeeeet, hvilken fantastisk deilig følelse jeg kjenner på nå!! Etter å ha brukt denne helgen (les: livet mitt de siste ukene) på skolearbeid, føler jeg e-e-endelig jeg har fått noenlunde kontroll på skolepresset! Jeg har nemlig ferdiglest den grufullt enorme listen med sider fra mikrobiologi- og anatomiboken, samt sett leksjonsundervisningene på nett - OG forstått stoffet! Flate, hvor mye tid, krefter og gåen skrivehånd dette har tatt fra meg, men gosh, så fornøyd jeg er. Jeg må ærlig talt innrømme at jeg håper at skolen ikke har oversikt over hvor mye tid hver enkelt elev befinner seg på It's Learning; jeg tror jeg kunne ha scoret høyt på denne listen, haha.

Til tross for hvor mye, omfattende og strevsomt dette skolearbeidet har vært, må jeg jo selvfølgelig fremheve at det har vært veldig interessant og spennende lærestoff; jeg har lært så mye om kroppen og om mikroorganismer! Denne helgen har gått veldig mye rundt kroppens immunforsvar, og jeg merker jeg nesten blir rørt av innsatsen til mine egne fagocytter (de hvite blodcellene som utgjør immunforsvaret vårt); hvor mye arbeid de legger inn for at jeg skal holde meg frisk! Det er faktisk helt utrolig.

Selv om en del av denne dagen har gått til leksearbeid, føler jeg likevel en god og avslappende følelse av frihet - ikke minst kontroll over alt det kaotiske skolesystemet som befinner seg i hodet mitt. Jeg må klare å nyte den så godt som overhodet mulig; i morgen venter en ny uke, og jeg vet den er klar til å hive flere nye og timeskrevende leksjoner i fanget mitt, samt mange sider i en annen bok jeg også må komme meg igjennom. Men det er i morgen. I neste uke. Nå skal jeg nyte friheten! Akkurat nå. . .

- Bella.

"Give yourself a time to breath || And try your best to smile || Sometimes it's hard to relax || But you need to take the time." - Rhonda Polay; "Come in and stay a while".

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!