Har det bra!

Dagens øyeblikksbilde.

Hei og hopp, jeg føler meg topp!

De siste dagene har vært helt KONGE!! Jeg har hatt det så bra! Hvorfor det, spør du? Jeg har jo ikke drevet med noe spesielt for at det skulle skje - det er nok heller mer noe som har skjedd meg!

Selv om dagene hittil har vært strålende, må jeg innrømme at denne natten var ganske tung. Det er ikke ofte jeg husker drømmene mine om nettene, men denne natten var et unntak. Jeg husket faktisk alle drømmene (det var flere små), og ingen av dem - absolutt ingen! - var noen positive opplevelser. Jeg vil ikke strekke meg så langt å si at nattens drømmer var mareritt, men i tillegg til at de var så realistiske, ble jeg også veldig såret. Da alarmen gikk denne morgenen følte jeg meg derfor om lag enda mer trøtt og sliten enn da jeg la meg kvelden før.

Men nå er vi lenger inne i dagen, og humøret har bygget seg opp igjen! Dagen i dag har gått med til å filme ferdig filmen gruppen min skal vise denne kvelden; på fotballklassens LT (lørdagstreff; obligatorisk underholdningsmøte på kvelden) med en Oscar-kveld. Det blir spennende å se sluttresultatet, og jeg har faktisk fått troen på at filmen vår er blitt litt bra! Jeg syns gruppen min har vært utrolig flinke til å jobbe sammen, og vi har skapt mye latter og moro under innspillingen. Og hvis det skulle hende at den ikke vil slå an under kvelden, er jeg uansett storfornøyd med hva vi fikk utrettet. Jeg syns vi alle kan være stolte av oss selv!

Resten av ettermiddagen vil gå til å redigere ferdig filmen vår, og kanskje også gå gjennom turnésangen min med bandet! I dag har nemlig turnébandet inntatt skolen, og de øver derfor på repertoaret vårt til turneen! Hvis de rakk det, ville Leif ringe oss når de gjennomgår våre sanger slik at vi kunne synge en gang med dem. Derfor merker jeg at jeg er veldig spent hver gang telefonen min ringer, hehe. Ellers vil kvelden by på Oscar-kvelden med priser i hytt og vær; beste mannlige og kvinnelige skuespiller, beste mannlige og kvinnelige birolle, beste kyss og beste kjærlighetshistorie er noen av de mange prisene som skal kåres. Jeg ser virkelig frem til i kveld; jeg tror at fotballklassen har gjort i stand til en formidabel kveld spekket med mye underholdning og humor! Jeg gleder meg.

- Bella.

"Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, så vil jeg gi dere hvile." - Mat 11,28.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!