Treningsdag?

I dag er det mandag, og det er første dag i vinterferien! Siden jeg skulle på jobb kl. 16:00, måtte jeg være med mamma på jobb da hun dro hjemmefra kl. 9:30. Det er nemlig ikke mulig å komme seg til Vikersund på noen annen måte i feriene når man bor så langt ute på landet som meg! Jeg kunne jo alternativt blitt med pappa, men da måtte jeg ha stått opp kl 2:00 om natten, og det var ikke spesielt fristende, hehe.

Jeg joinet ikke mamma på jobben hele formiddagen, men jeg dro videre til Hønefoss med første mulige buss, og trente på ELIXIA. Utrolig herlig å være tilbake på dette treningssenteret! Jeg trente først utholdenhet; hard intensitet i en liten time før jeg trente moderat styrke for beina i en annen time. DIGG! Etter trening rakk jeg å få i meg litt mat før jeg hoppet inn i bussen tilbake til Vikersund igjen.

I dag var det en helt greit hard dag på jobb. Jeg satt i kassen fra kl. 16:00-18:00 før jeg fikk pause (jeg gjorde forresten en utrolig kjip flause i kassen, men jeg ordnet opp selv - uten hjelp!). Etter pausen skulle jeg rydde paller, og selvfølgelig tok jeg den tyngste pallen av dem alle (det var den første jeg fikk øye på...). Skal si armene fikk kjørt seg i dag - det var bra jeg ikke trente styrke for armer på ELIXIA, for da hadde jeg nok ikke klart denne pallen, haha! Det var virkelig så tungt at jeg vurderte å sette dette opp som styrke i treningsdagboken (men jeg gjorde det ikke, altså)!

Nå skal jeg legge meg med god samvittighet for at jeg har gjort noe nyttig i dag. I morgen skal jeg ta vakten for ei som ikke kunne jobbe. Til tross for at både beina og armene mine kommer til å være sykt støle i morgen etter dagens jobb, regner jeg med at jeg får vært til nytte likevel, hehe!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"Pain is what makes winning so great"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!