Innspilling i lydstudio!!

God morgen? Kl. er rundt to, og jeg har nettopp stått opp, haha.

Jeg beklager jeg ikke har skrevet noe på svært lenge, men jeg har hatt så mange andre ting å tenke på. I tillegg til fullt slit fra skolefronten, har jeg også hatt det vondt selv. Livet pleier jo å veksle mellom opp- og nedturer, men i en periode (som varte lengre enn nok for meg) var det som om det kom et lass med bare nedturer uten noen ting som løftet meg opp. Uansett; dette er noe jeg ikke ønsker å ta opp her. Jeg skal heller fortelle noe annet!

Lørdag for én uke siden, hadde Analin og jeg vært i Norge i nøyaktig 18 år - 18 fantastiske år! Denne dagen brukte vi på å synge inn i et lydstudio (det var ikke planlagt, men det ble jo en herlig bursdagsgave for det)!! Helt insane opplevelse, det var virkelig gøy! Vi spilte inn 5 sanger; "In The Light", "I Will Survive", "Broken Strings", "He Will Forever Last" og "White Flag", og vi brukte hele 4 timer på dette. Det var ganske hardt, for vi måtte holde fokus og konsentrere oss hele tiden, og jeg merket jeg ble sliten mot slutten. Likevel er dette en erfaring som jeg er sikker på jeg kan dra nytte av senere, og det var virkelig et minne for livet!


Mannen som jobbet i dette lydstudioet filmet oss da vi sang "I Will Survive", og la oss ut på Youtube! Hvis du har lyst til å se dette klippet, kan du trykke her. Hva syns du?

Ha en fortreffelig dag i dag! Jeg skal bare slappe av og koose meg - jeg har nemlig overlevd til vinterferien, hehe.
~ Bella.

"Tough times don't last, so don't spend time looking back on them"

Kommentarer

  1. Så sykt flinke dere er! :D Virkelig fantastisk å høre! Veldig glad for at dere kom til Norge for 18 år siden og at det ble til Modum ;) Ha en fantastisk vinterferie! Ta vare på deg selv ;)

    SvarSlett
  2. SV: Så bra du likte den :) Tenkte å komme med noen filmer fra ungdomsgudstjenesten som foresten ble veldig bra :D

    Aww, nå sitter jeg her med et kjempe stort smil om min munn! Så utrolig koselig sakt! :D
    Jeg må si at jeg trives veldig godt som leder for den fantastiske gjengen der (vi) er. Jeg føler at dere er utrolig lett å være en leder for å dermed gjør det meg jo veldig glad å få slike tilbakemeldinger!
    Takk for at du også er den du er! Jeg setter også veldig stor pris på deg ;)
    Gleder meg til vi ses igjen om 14 dager håper jeg. Blir du med til Sandefjord den 12. mars?

    SvarSlett
  3. SV: Jeg smiler stort! :D Hihi..
    Aha, så er det inni mellom. Men supert at du skal være med til Sandefjord, tror virkelig det blir en bra tur! Virker i alle fall sånn utifra ledermøtene vi har hatt om den turen ;)
    Nei, det skal ikke gjøre noe, men jeg hadde sendt en mail eller melding til han fordi det skal bestilles buss, da er det jo viktig at vi har nok plasser til alle :D

    SvarSlett
  4. Så utrolig flinke dere er! :) Liker headeren din godt forresten, du er pen :)

    SvarSlett
  5. sv- Åå, tusen takk, nå ble jeg glad :-) Virkelig, tusen takk!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!