100 % nynorsk!

I går var siste frist for å levere inn en nynorsk stil, og gjett om jeg måtte arbeide som søren for å nå fristen i tide! Jeg hadde i tillegg valgt å skrive en artikkel – hvilket jeg ikke har gjort siden ungdomsskolen! Og ikke nok med det, var temaet om noe som visstnok har vært en aktuell nyhet i flere år, men som jeg ikke har fått med meg i det hele tatt, så jeg måtte bruke lang tid på å sette meg inn i saken også!

På torsdag var jeg på nippet til å bytte over til oppgaven om essay, selv om jeg allerede hadde skrevet over 300 ord i artikkelen. Men etter å ha chattet med MOT på MSN, valgte jeg, med både hjelp fra MOT og ved egen refleksjon, å fortsette med artikkelen. Jeg er veldig glad for at vi kom frem til dette, for jeg vet ikke om jeg hadde klart å omstille meg til å tenke essay nå som jeg var langt inne i artikkelens verden.

Denne kvelden ble fæl og lang. Jeg hadde ikke motivasjon for artikkelskrivingen, så jeg måtte bare jobbe uten den, og det sier jo noe om hvor bra funket. Etter å ha skrevet andre 400 ord, fant jeg senga, vel vitende om at jeg hadde 300 ord igjen å skrive – uten å vite hva jeg skulle fylle dem med – dagen etter. Jeg skulle ikke på skolen denne fredagen; jeg skulle til Rikshospitalet for undersøkelse av ryggen min (jeg har scoliose, skjev ryggrad). Likevel brukte jeg all dødtiden på venterommene til å fortsette med stilen.

Etter et vellykket sykehusbesøk stakk mamma og jeg innom mormor. Utrolig koselig å se henne igjen! Men til og med her måtte jeg konsentrere meg om stilen. Rundt 17-18-tiden ble jeg endelig ferdig med utkastet, og da var jeg så trøtt at jeg måtte be mamma kjøre hjem slik at jeg kunne sove. Vel hjemme måtte jeg tvinge øynene til å se på dataskjermen. Jeg gikk gjennom stilen flere ganger, i tillegg som jeg hadde pålagt meg oppgaven å rette stilen til Analin også. Nei, det ble ikke gospeløvelse på meg denne gangen. Jeg la mine siste krefter på den endelige innspurten til innleveringen av stilen.

HELDIGVIS. Kl. 23:30 ble jeg ferdig etter mange timer med intens tenke- og skrivearbeid, og jeg kunne levere den litt over 1000 ords lange stilen min på It’s Learning. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å legge denne byrden vekk fra skuldrene mine! På torsdag tenkte jeg at jeg ville være heldig hvis jeg fikk levert noe i det hele tatt; samme hvor bra eller dårlig det ville bli. Nå fikk jeg faktisk levert stilen – OG jeg ble fornøyd med den! Så nå er jeg spent på lærerens vurdering. Jeg kan i alle fall, med hånden på hjertet, fortelle at jeg gjorde mitt absolutte beste!

Jeg ønsker dere en herlig helg!
~ Bella.

"Take risks: If you win, you'll be happy. If you lose, you'll be wise."

Kommentarer

  1. Godt jobbet! :) Dette ble nok bra, kan selv huske slitet med slike stiler på vgs. Virkelig glad jeg er ferdig med det. Kan tenke meg du ble lettet når du fikk levert den og var fornøyd!
    Håper du får være med å danse Glow tror det blir veldig artig :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!