Min verste opptreden hittil!

Hei og hopp - jeg føler meg topp!

Klokken 17.00 i dag var det gudstjeneste i Gulsrud Kirke, en lokal kirke hvor jeg bor. Det var utrolig koselig å være i en gudstjeneste igjen, det har jeg jo ikke vært i på ukevis! Analin og jeg ble kontaktet for en stund siden der vi ble spurt om vi kunne opptre med tre sanger i denne gudstjenesten, og det sa vi selvfølgelig ikke nei til. Selv om jeg hostet litt, gikk det bra - i alle fall til postludiumet, der vi sang vår selvskomponerte sang.

Vi hadde akkurat sunget "In The Light" og "I Will Survive", og jeg gruet meg ikke så mye til å fremføre den siste sangen. Den pleier egentlig å gå veldig greit hver gang vi synger den. Men selvfølgelig skulle dette være et unntak. Grunnet den kalde kirken, ble gitaren ustemt - vi stemte den faktisk rett før gudstjenesten! Det var seriøst helt forferdelig og ironisk latterlig; desidert en av mine verste opptredener...

Til tross for at det gikk så fantastisk dårlig, fikk vi mange gode responser. Det var faktisk en som hadde blitt rørt til tårer! Det er i alle fall godt å ta med seg videre fra denne opptredenen, hehe.

Jeg må vel få regnet flere matteoppgaver. Flate, som jeg er LEI av matte akkurat nå! Jeg gleder meg til å legge fra meg mattebøkene en gang for alle etter torsdag!

Take care!
~ Bella

"If you don't make mistakes, you aren't really trying"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!