Diagnosen er: LUNGEBETENNELSE!

I dag våknet jeg med solen - klokken litt over 6! Da følte jeg meg heelt frisk - jeg hadde ikke vondt i hodet, det føltes ikke som om jeg hadde feber og jeg følte meg i god form! Jeg sto opp prøvde å gå litt rundt, og jeg følte meg helt bra! Skolebussen går kl. 7, så jeg hadde kunnet dra på skolen hvis jeg ville! Men i og med jeg allerede hadde fortalt lærerne og hadde skrevet inn på Skolearenaen at jeg var syk, lot jeg det være. Det var jo også best å være hjemme en dag til, og bli helt frisk, istedenfor å kanskje måtte bli verre på skolen. Dessuten hostet jeg fortsatt en del. Det ble derfor til at jeg la meg til å sove igjen.

Klokken litt før ni, våknet jeg igjen, men denne gangen følte jeg meg mye verre. Jeg hadde en veldig hodepine, og, som natt til søndag, frøs jeg veldig. Omsider kom jeg meg opp, tullet inn i to pelstepper. Jeg målte temperaturen min, og jeg var oppe på 39 grader. Etter å ha ligget i senga med feber og hodepine, ble jeg sliten av å bare ligge der (ironisk nok!). Jeg tvang meg selv til å stå opp og ta en dusj før jeg skulle til legen.

Etter å ha vært hos legen, som var en halvtime forsinket, fikk jeg vite at jeg hadde lungebetennelse. Jeg fikk derfor en penicillin-kur og noe slimløsende. Jeg er glad jeg endelig har funnet ut hvorfor jeg ikke har følt meg helt i form i det siste. Da fikk jeg svar på spørsmålet i det forrige innlegget mitt!

Jeg stikker og prøver å sove litt, jeg. Jeg har en fæl hodepine nå, så jeg får dope meg ned med noen tabletter også, hehe... Jeg er lei for at det ikke er noen bilder i innlegget, men jeg tror ikke du har en glede av å se hvordan jeg ser ut nå.... Jeg har i alle fall ikke det.

Take care!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!