Herlig uke!

Hei igjen!
Jeg beklager for lite blogging i det siste, men etter at jeg kom meg tilbake på skolen etter lungebetennelsen, var det så fantastisk mye skolearbeid å gjøre! Jeg tenkte jeg skulle fortelle hva som har hendt denne uken; for til tross for at det har vært så mye å gjøre, har denne uken vært en virkelig opptur for meg!

MANDAG: Her hadde jeg sangopptredenen i Gulsrud Kirke som jeg har beskrevet i forrige innlegg. Det gikk ikke så altfor bra, etter Analins og min mening, men det var ei dame som fortalte oss i ettertid at hun likte oss så godt at hun kunne tenke seg å bruke oss i konsertene i denne kirken fremover! Og ikke nok med det, spurte hun hvor mange penger vi tok! Skal si jeg ble tatt på senga; for en fantastisk positiv overraskelse!

TIRSDAG: "Første skoledag!" Vi fikk tilbake geografiprøven. Det gikk noe dårligere enn jeg hadde trodd, og ligger derfor og vipper mellom to karakterer. Jeg må derfor vise at jeg har kunnskap ved å være aktiv i de siste øktene for å komme opp på den karakteren jeg ønsker. Videre tok jeg en rolig basisøkt på ELIXIA og regnet mye matte, før jeg kom hjem og fortsatte og regne mer matte.

ONSDAG: I og med at jeg hadde eksamen dagen etter, hadde jeg lesedag i dag. Analin og jeg møtte på skolebiblioteket klokken 8:30 og regnet matte. Senere kom Anny og Gyda også, og ved hjelp av hverandre og noen lærere som kom og hjalp oss titt og ofte, kom vi oss gjennom mange oppgaver, og da klokken ble 15.30, la vi fra oss mattebøkene og stakk hvert til vårt. Etter en treningsøkt på ELIXIA, stakk Analin og jeg tilbake på hybelen og leste samfunnsfag, for dagen etter eksamen har vi terminprøve. Herlig sammentreff, altså!

TORSDAG: SKRIFTLIG EKSAMEN I REALFAGSMATEMATIKK! Her må jeg innrømme at det er utrolig vanskelig å si hvordan det gikk. Del 1 (uten hjelpemidler) var faktisk overkommelig. Jeg besvarte alle oppgavene, og jeg hadde en relativ god følelse i magen. Hvis del 2 "var av samme ulla", kunne dette ha gått veldig bra! Men det gjorde den selvfølgelig ikke. Del 2 (med hjelpemidler) var helt forferdelig, for å si det mildt. Jeg slet så fantastisk mye, og jeg skjønte til og med ikke hvordan jeg skulle ta meg frem på flere av oppgavene. Men jeg besvarte alle oppgavene (i hvor stor grad riktig det ble, er et helt annet spørmål!), og jeg gjorde så godt jeg kunne, så jeg kan ikke annet enn å håpe det er godt nok. På toppen av alt, rakk jeg ikke å få den gode følelsen av å være ferdig med eksamen, siden jeg måtte rett tilbake på hybelen og lese videre til samfunnsfagprøven dagen etter.

FREDAG: I dag hadde jeg skoledag fra 12:20-13.40 (+ en klasserådstime fra 11:35-12:20)! Men Analin og jeg sto opp kl. 7:30 for å fortsette lesingen. Samfunnsfagsprøven kom - med bare tre spørsmål - og det gikk vel helt greit. Jeg hadde egentlig lyst til å satse en høy karakter på dette faget, men grunnet for lite forberedelser til denne prøven (jeg konsentrerte meg kanskje litt for mye på matteeksamenen...) tror jeg at jeg kan vinke farvel til det. Deretter tok jeg en 2-timers treningsøkt på ELIXIA. På kvelden var det sangøvelse med Heggen Gospel! Så utrolig herlig å se igjen Modum-vennene mine! Presten Arild møtte meg med et stort smil og en god klem, og vi pratet om sangjobben Analin og jeg har fått på søndagens konfirmasjonsgudstjenester. Øvelsen gikk som vanlig, og det er faktisk bare fire øvelser igjen før turnéavreise til Tyskland! Åhh, jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Vel hjemme stakk Analin og jeg bort til Iselin og overnattet der i natt. Det er så koselig å være sammen med henne! Hun er ei fantastisk bra jente som jeg er så utrolig glad i. Jeg unner henne virkelig det beste, det fortjener hun!

LØRDAG: Var hos Iselin og chillet den til langt utpå formiddagen. Dette er den første helgen på lenge jeg ikke har NOE STRESS over meg (nesten...)! Deretter dro familien min til Oslo, til et koselig bursdagsselskap til mormor. Med god mat og drikke (vann; jeg skulle øvelseskjøre hjem) pratet vi og hadde det veldig koselig. Vi så også på Eurovision Song Contest, men siden det sluttet så sent, fikk vi med oss vinneren på radioen i bilen på vei hjemover. Gratulerer så mye, Tyskland - gratulerer så mye, Lene; det var virkelig en fengende låt!

Naia, hunden til onkel og tante, og meg :)

SØNDAG: Til tross for at det ble sent i går, måtte jeg opp 8:00 i dag. Som jeg nevnte tidligere, skulle Analin og jeg synge i to konfirmasjonsgudstjenester. Vi valgte å ta den selvkomponerte sangen vår, He Will Forever Last, og den velkjente In The Light. I den første gudstjenesten, i Heggen Kirke, syntes Analin og jeg det ikke gikk så bra. Jeg bommet på en veldig kjip tone i 2. vers på sangen vår, og Analin slet litt med gitarspillingen. Men på den andre gudstjenesten, i Snarum Kirke, gikk det så mye bedre - Analin og jeg var faktisk fornøyde! Stian, pianisten og organisten i kirken, sa vi sang veldig bra og ga oss fire roser og en klem hver! Aw, skal si jeg ble glad! Deretter så jeg på en fotballkamp med laget mitt; Modum-Snøgg. Litt kjedelig kamp å se på, men det at motspillerne hele tiden klagde på dommeren var det verste. De ropte og kjeftet på den stakkars dommeren som hele tiden måtte stoppe spillet og snakke til både Snøggs tilskuere, trenere og spillere. Maken til så dårlig oppførsel er det lenge siden jeg har sett! Heldigvis vant vi kampen 3-0, og jeg kan ikke annet enn å si at det var deilig å vinne over laget. Jeg tror vi nå ligger blant de beste i vår pulje!

Modum før kampstart!

Puh, for et langt innlegg! Hvis du tok deg tid til å lese igjennom hele dette innlegget skal du virkelig ha honnør for det, hehe. Nå skal jeg dra tilbake på hybelen for å ta hybelrydding og trene hvis jeg får tid. Ha en flott kveld videre, mine kjære lesere! Og ha en strålende uke - det vet jeg at jeg vil ha :)

Take care, folks!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!