Har blitt syk - for en herlig bursdagsgave...

I går hadde jeg familiebursdag, og det var utrolig koselig! Jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg (penger!), og nå har jeg råd til å kjøpe meg det jeg lengtet etter i lang tid; pulsklokke, digitalkamera og fotballsko. Jeg fikk også en alkoholholdig væske av onkel m/fam til 7 % vol, hehe!

Under bursdagen tok min fetter, kusine, Analin og jeg noen runder med "Pimpelipim" - en lek som er veldig populær i familien vår rundt bordet. Det er akkurat som Kongen Befaler, bare at i denne leken må lederen si kommando foran. I tillegg til de vanlige pimpelipim, platt og hakk, fant vi på flere; slapp, gakk, takk, pakk, hatt, plakk og katt. Skal si det ble vanskelig, men det var virkelig gøy!



Jeg drakk litt mer alkohol denne gangen. To glass Cider, jeg prøvde meg på rusbrus (men siden jeg ikke likte det, ble det ikke et halvt glass engang...) og drakk litt alkoholholdig væske som jeg fikk i bursdagsgave fra onkel m/fam til 7 % vol.

Denne natten må ha vært blant de verste jeg noen gang har hatt. Jeg la meg rundt midnatt, men jeg klarte ikke å sove; jeg frøs sånn! Etter en stund sto jeg opp og tok på meg collegegenser, skjerf og hansker. Men enda frøs jeg. Jeg hakket tenner og ristet i nesten en time! Jeg følte meg ikke bra i det hele tatt, og jeg gikk jeg opp til mamma. Hun ga meg en varm dyne, tre tepper og to varmeflasker, men enda frøs og skalv jeg. Plutselig begynte tårene å renne, og jeg klarte ikke å stoppe. Det var helt forferdelig! Mamma målte temperaturen min (en sånn greie på pannen), og jeg var opp under 40 grader! Klokken ble to-tre, og jeg klarte ikke å sove. Nå ble det plutselig veldig varmt, og selv om jeg tok av alle teppene og varmeflaskene, svettet jeg. Klokken ble 4-5, og jeg hadde store problemer med å sove. Omsider, ved 8-9-tiden, klarte jeg ikke å prøve å sove mer. Jeg hadde så vondt!

Heldigvis føler jeg meg litt bedre nå. Jeg målte temperaturen igjen for en liten stund siden, og jeg har 38,6 grader. Det er jo ikke så ille. Men jeg klarer ikke å puste helt inn uten at jeg får vondt i ryggen og nakken. Begge stedene er på høyre side, så jeg innbiller meg at det er på grunn av scoliosen min (jeg har skjev ryggrad). Jeg håper bare jeg klarer å regne litt matte snart. Ikke nå - det orker jeg ikke. Men senere i dag. Jeg må det!

Nå, i ettertid, lurer jeg på om jeg er fyllesyk eller bare vanlig syk. Jeg har jo vært i dårlig form i det siste, men jeg begynte å komme meg igjen, og i går følte jeg meg faktisk veldig bra! Jeg gledet meg til å trene i dag, men nå må jeg jo bare vinke farvel til nok en treningsøkt. Dessuten har jeg ikke kastet opp, vært kvalm eller hatt følelsen av at alt går rundt for meg. Det eneste som skjedde, var at jeg fikk feber, frøs, begynte å gråte og har vondt i både rygg og nakke. Derimot; det er jo ganske merkelig at jeg begynte å føle meg i god form frem til i går, da jeg drakk litt, og så plutselig skal alt forverres.

Hva tror du har skjedd med meg?
Jeg lengter sånn etter å få et svar!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!