Studielørdag

I dag, på en lørdag, bråvåknet jeg kl. 06:58 da jeg kom på noe jeg hadde glemt å gjøre på jobb i går. Det gikk greit, jeg fikk ordnet det, men siden jeg var blitt våken var det ikke vits å legge seg igjen.

I løpet av de siste syv dagene har jeg jobbet fem av dem, og til egentlig å ha en 50 % stilling er det mer enn nok. Jeg forstår at siden jeg skal i praksis i fire uker senere i dette semesteret, har jeg fått byttet vekk vaktene i praksisperioden, og det blir derfor flere vakter nå. Men det fjerner ikke det faktum at skolen allerede er godt i gang. Nettleksjoner er blitt publisert, jeg skal levere inn to arbeidskrav om en drøy uke, og jeg har ikke rukket å begynne på noen av dem! Det skal nok gå bra, men det blir bare mye arbeidsbelastning på kort tid.

I dag er det den første fridagen etter ukens travle vakter, og på disse dagene pleier jeg alltid å være ganske så sliten at jeg ikke orker stort. Men nå visste jeg at jeg måtte bruke dagen på studiearbeid. Jeg tillot meg likevel å slappe av til klokken tolv før jeg gikk i gang med å se på de siste nettleksjonene for denne uken. Til min store ergrelse la jeg merke til at markeringen jeg hadde laget på en digital tekst på pensumlisten, den jeg hadde brukt tirsdagen på å lese, var blitt borte. Så da måtte jeg bruke dagen på å lese den én gang til.

Det gikk likevel raskere å lese teksten denne gangen! Det hjalp kanskje at jeg kjente igjen teksten og innholdet.

Midt i lesingen ringte plutselig gode Iselin meg og spurte om jeg ville ha noen kanelboller! Hun fortalte at hun hadde laget for mange til eget bruk, og at hun var i nærheten og kunne levere det til meg på døren! Herlighet, så utrolig snill hun er!! Jeg er virkelig velsignet med så mange nydelige mennesker i livet mitt! Jeg må være verdens heldigste menneske!

Og de smakte rett og slett nydelige!

Da klokken var 20 ble jeg ferdig med både nettleksjonene og pensumteksten, og jeg hadde brukt 5 timer på dagens skolearbeid. Ikke akkurat en hel skoledag, men jeg skal si meg fornøyd med det. Resten av kvelden gikk til å se et par episoder av spenningsserien "The Blacklist" sammen med Oddo. Jeg har funnet ut at den er litt vel brutal for mine øyne, men samtidig gir den en god dose underholdning også.

I morgen blir det en ny studiedag for meg, og jeg må få lest mer pensum og ikke minst komme ordentlig i gang med et av arbeidskravene. God helg videre!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!