Kalde dager i heimen

Det har vært et kaldt temperaturskifte over de siste dagene. På det kaldeste var det 12 minusgrader da jeg skulle på jobb en morgen, og som vintersyklist har det vært ekstra utfordrende å vite hvordan jeg skulle kle meg. På den kaldeste morgenen hadde jeg på meg ullundertøy, ullgenser, treningsbukse, boblejakke, regnbukse, hals, buff, lue, hansker og selvfølgelig refleks. Selv om jeg var svett da jeg kom frem på jobb, var jeg ikke gjennomvåt. Men jeg har alltid med meg nytt sett ullundertøy som jeg kan bruke på vei hjem igjen siden klærne jeg har brukt til fortsatt er klamme når arbeidsdagen er over.

I tillegg har det vært kaldt innendørs også. Uten varmeovn i stue og kjøkken har jeg fryst hjemme, selv om jeg har på meg ullklær og pakker meg inn i teppe i sofaen. Jeg sover med bukse, T-skjorte og sokker, og på de kaldeste nettene har jeg også sovet med både genser og skjerf. Nå skal jo sant sies at jeg er lett frysen av meg, men det har visst toppet seg den siste uken. Heldigvis har Oddo og jeg nå endelig fått investert i en ordentlig varmeovn! I morges kunne jeg for første gang på lenge gå inn i en varm stue! Det var helt nydelig.

Godt pakket inn innendørs.

Herlighet, dette er jo hverdagsbagateller, men jeg tenkte jeg ville dele en liten oppdatering med dere før arbeidshelgen på sykehjemmet venter meg. Det mest begivenhetsrike denne uken har absolutt vært at vi har begynt COVID-19-vaksineringen av våre sykehjemsbeboere på jobb! Og med uforutsette hendelser ble det en endring i vaksinasjonsteamet, og jeg ble plutselig inkludert her! Det førte til at jeg fikk være med å både tilberede vaksinene og vaksinere beboerne. Da kan jeg virkelig si at det har vært en historisk uke for Bella!

Ønsker dere en VARM og god helg!
- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!