Fått hodet over vann igjen!

Jammen trengte jeg disse arbeidsfrie dagene. Jeg merket jeg var skikkelig sliten etter ukens hektiske hverdager, men nå har jeg endelig samlet krefter og fått unnagjort det skolearbeidet jeg trengte for å føle at jeg har fått hodet litt over vann igjen. Hvilken deilig følelse! Jeg har levert det andre arbeidskravet som har frist i morgen og jeg har lest den pensumlitteraturen jeg hadde sett for meg at jeg skulle rekke. Ikke nok med det, så har jeg til og med fått godkjent det første arbeidskravet for dette semesteret, og det med en virkelig god og oppløftende tilbakemelding! Læreren skrev jo at det faktisk var spennende å lese det! Da kan jeg virkelig være stolt av meg selv.

Selv om mesteparten av disse fridagene har gått med til å skrive arbeidskrav og å lese pensum, tok jeg meg faktisk tid til en løpetur i går! Jeg har funnet meg en så fin tur som passer perfekt for knærne mine. Først varmer jeg opp ved å gå ned til Tøyen via Ensjø. Jeg brant meg på å starte en løpetur for tidlig en gang, og det medførte en leggstrekk som varte i flere måneder. Og med dårlige knær som utgangspunkt, så har jeg funnet ut at en god oppvarming er veldig viktig for meg. Vel nede på Tøyen løper jeg da tilbake til Hasle, men via rundkjøringen i Carl Berner. Turen er ikke lenger enn ca 2,3 km, men det er kun oppover hele veien. Det tenker jeg likevel bare er fordelaktig for knærne mine.

I går var det nydelig sol, passe mildt i været og bart på veien, så etter å hadde sittet hele formiddagen med lesing av en engelsk fagartikkel, tenkte jeg at det passet perfekt å ta en løpetur igjen! Selv om det allerede hadde blitt halvannen måned siden jeg sist hadde tatt en løpetur, sykler jeg jo fortsatt til og fra jobb og holder kroppen litt i gang der. Likevel merket jeg at jeg var spent på hvordan formen min var. Da jeg var på Tøyen sjekket jeg raskt klokken før jeg begynte, og den viste 14:33. Overraskende nok fant jeg ut at jeg kunne holde et hastig tempo som jeg klarte å overholde hele turen, og som jeg koste meg der jeg løp bortover gaten med treningsmusikken i ørene! Beina var gode, kroppen var god og formen var god! Det er akkurat løpeturer som disse som er helt gull verdt for meg. Løpeturen avsluttes like før den lille nedoverbakken til Hasle-krysset, og jeg tittet på klokken igjen: 14:46. Jeg hadde brukt 13 minutter fra Tøyen og til Hasle!! Til at knærne taklet belastningen og at jeg løper så sjelden, så var jeg storfornøyd med egen innsats!

Det er jo ikke lange løpeturen, men jeg føler jeg heller ikke kan prioritere trening nå med alt av studiearbeid og jobb som pågår i livet mitt for tiden. Jeg får trening i syklingen til og fra jobb. Nå som jeg har brukt de siste dagene flittig til å gjøre det jeg trengte for å få litt mer kontroll over livet mitt igjen, kan jeg med større krefter og overskudd se frem til hva neste uke vil bringe.

Slik sitter jeg i arbeidskroken min og studerer.

Ønsker deg alt godt for uken som venter!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!