Mine første karakterer på masterstudiet!

Nå har jeg fått tilbake karakterer for begge eksamenene jeg hadde i høstsemesteret, og jeg er vel egentlig ganske fornøyd! Jeg fikk C på 5-dagers eksamenen i diakonalt arbeid, og da det var denne jeg ble mest fornøyd med, var jeg litt redd for hva jeg da resultatet skulle bli på den andre eksamenen. Men i dag fikk jeg vite eksamenskarakteren i diakonivitenskap - og jeg fikk B!! Jeg kan ikke fatte det! Herlighet, det er jo helt utrolig! Så ufattelig stolt jeg er.

Nå har et nytt år begynt, et nytt semester er allerede sparket i gang, og studenter og lærere har allerede begynt å skrive meldinger på våre plattformer. Jeg har sett igjennom studieplanen for våren, og jeg ser at det blir et nytt og travelt semester. Derfor vil det bli viktig å ha et ryddig og strukturert sinn. Jeg kjøpte meg en almanakk for 2021 og har tenkt til å bruke denne flittig for å planlegge livet mitt. Hvis jeg klarer å bruke almanakken like godt som i forrige uke, så kommer jeg virkelig godt på vei!

Første uken i almanakken!

På tide å legge seg. I morgen venter årets første dagvakt meg, og vi begynner vaksineringen på sykehjemmet! Jeg er så spent! Håper det kan føre til en bedre hverdag for våre beboere.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!