Oppsummering april 2018

Månedens opptur: Sett bort ifra kanskje et par økter, har treningsøktene denne måneden vært fantastiske! Jeg trener tre ganger i uken, der hver treningsøkt strekker seg mellom 1 til litt over 2 timer! Beina blir sterkere, det kjenner jeg, og til og med fysioterapeuten er fornøyd når han ser musklene mine i beina blir tydeligere. Han fortalte meg i forrige time at om 3-4 uker kan jeg begynne å jogge så smått, og jeg gleder meg vilt!! Men da må jeg fortsette å holde treningsfokuset oppe.

Månedens stolteste øyeblikk: Da jeg gjennomførte utfordringen til Fresh Fitness! Jøje meg, det var overraskende stas å vinne den protein-shaken!

Månedens modigste øyeblikk: Det var en arbeidsvakt hvor jeg var alene sykepleier og det skjedde mye på én gang og alt var så kaotisk. Men jeg følte jeg fikk gjort det jeg kunne, og jeg kom meg igjennom vakten.

Månedens ord: Jeg leser mye spennende og interessant i Bibelen for tiden, og jeg lærer så mye! Nå for tiden er det påskehistorien som er i hovedfokus, og hvordan historien i Edens Hage også kan linkes til dette. Dette er helt utrolig fascinerende å lære om dette, og det er så flott å forstå mer av Bibelens budskap! Tusen takk.

Månedens komplimenter:
"Åå, du sang så fint da du sang hovedstemmen alene! Det var så fint, jeg ble så imponert!"

"Hvor lenge har du jobbet her? Du virker så kjent og trygg på avdelingen! Det har vært fint for meg å følge deg disse dagene."

"Det er fint å ha deg her, du smiler og er blid hele tiden."

Jeg har dilla på: DIE HARD! Herlighet, av alle ting i hele verden hadde jeg aldri trodd at dette var noe jeg ville komme til å ha dilla på! Disse filmene med Bruce Willis er jo helt konge!! Hans fantastiske sarkasme, talentfulle smidighet og råkule personlighet gjør virkelig filmene så stilige! Jeg har hittil sett Die Hard 1, 2, 4 og 5, så nå mangler jeg bare 3'eren for å gjøre serien komplett!

Månedens bilde:
Jeg er så heldig som har min kjære Oddo som forstår mitt forhold til Bløten! Åå, jeg kunne ha sett på disse bildene i en evighet, jeg er så innmari glad i kosedyret mitt!




Åå, er han ikke skjøøøønn??!

Ønsker dere en flott uke!
- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!