Gjennomført treningssenterets utfordring!

I garderoben etter vel gjennomført økt.

Whoop whoop, i dag var økten hvor jeg gjennomførte Fresh Fitness' utfordring! Jeg har trent 20 ganger innen treningssenterets tidsfrist - og det med en halv måneds margin (fristen er ut april)! Som en liten overraskelse fikk jeg velge hva jeg ville fra automaten på senteret, og med arbeiderens anbefaling valgte jeg en protein-shake! Samtidig er jeg med i trekningen av et helt år med gratis trening! Hurra, dette var skikkelig stas!

Jeg har jo prøvd å gjennomføre liknende utfordringer før, men dette er første gang jeg har klart det! Til og med da jeg gikk på idrettslinjen klarte jeg ikke utfordringen. Men da var det jo fotballtreninger på gressmatten, klassetrening i gymsalen og andre treningsformer som ikke befant seg på selve treningssenteret som gjorde at jeg ikke klarte utfordringen. Selv om jeg på den tiden trente omtrent daglig med ofte to treningsøkter hver dag, trente jeg ikke ofte nok på treningssenteret for å gjennomføre utfordringen.

Nok om det. Dagens treningsøkt var en ganske tung økt. Ikke fordi jeg tok det spesielt hardere enn vanlig, men beina var tunge. Jeg har trent fire av fem dager hittil denne uken, og de tre tidligere øktene var harde, så jeg merket at kroppen ikke var helt klar for treningsøkt i dag. Jeg trente i 60 minutter med halvtimes utholdenhet og halvtimes styrke for overkropp, og det gikk helt greit. Nå venter arbeidshelg på meg, så da blir det ikke ny treningsøkt før tidligst på søndag, verste fall på mandag.

Ønsker dere alle en nydelig helg!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!