Hvordan komme seg på trening uten motivasjon?

I dag hadde jeg for første gang en kortvakt! Fra 08:00-14:00! Det var rart, men egentlig ganske godt. Jeg klarte til og med å gå på tiden! På jobb har vi for tiden 3. årsstudenter, og i løpet av vakten i dag roste de meg uoppfordret for min sykepleiekompetanse! De fortalte at de syntes jeg virket så trygg og kjent på avdelingen. Den ene studenten som har fulgt meg litt, fortalte at hun syns det var så fint og godt å være med meg og følge meg. Dette var overveldende utrolig koselig, jeg ble nesten litt rørt! Det gjorde virkelig dagen!

Etter denne solskinnsvakten møtte jeg Oddo, og vi spiste middag ute og hang litt i byen. Det var skikkelig hyggelig og egentlig ganske lenge siden vi har fått tid til å gjøre det sammen!

Som vanlig merket jeg fort hvor sliten jeg var etter en lang dag som i dag har begynt litt etter kl 06, og motivasjonen for trening dabbet fullstendig av. Skulle jeg utsette treningen til i morgen?
   "Men Anabel da", begynte Oddo, "Nå skal jeg fortelle deg noe du fortalte meg som jeg egentlig syntes var ganske smart: ikke tenk så stort, tenk steg for steg!"
Ja, jeg skjønte det så fort han minnet meg om det. Det var dette jeg måtte gjøre for å komme meg på trening i dag. Når motivasjonen for trening ikke er helt til stede, må jeg heller tenke steg for steg - ikke tenke at nå skal jeg slite meg ut på trening i 60-90 minutter. Det første steget er at jeg setter meg på banen. Andre steg er at jeg går av på Ensjø T-banestasjon. Tredje steg er å gå veien bort til treningssenteret. Deretter må jeg skifte, og plutselig er jeg i gang med treningen!

Til min store overraskelse mestret jeg å trene i overkant av to timer (130 minutter)! 40 minutter sykling, 10 minutter på tredemølle, 60 minutter styrke- og balansetrening for bein og siste 20 minutter styrketrening for overkropp. Etter trening unnet jeg meg en protein-shake som jeg slukte på et halvt minutt og førte til at jeg ble så kvalm at jeg nesten brakk meg, haha. Vel hjemme var jeg så sliten og lav på energi, men en kopp te som Oddo lagde gjorde godt for kroppen. Nå skal vi muligens se "Die Hard 2". Wait for it; jeg har faktisk sett Die Hard 4 og 5 - og blitt helt hektet!! Jeg hadde aldri i hele den store vide verden trodd at jeg ville tørre å se på noe sånt! Klarer forresten ikke å si Die Hard uten å si det på samme måte som Ross og Joey, haha. Endelig kan jeg si at jeg også forstår vitsene i den scenen!!

Utklipp av meldingssamtale med Linnie. Hihi, disse samtalene altså!

Utsikt ovenfor borettslaget på vei hjem.

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!