Spill på lag med kneet ditt!

Hei igjen!

Med julemusikk på høyttalerne og et hvitt snøteppe som har lagt seg så vakkert utenfor, begynner virkelig julestemningen å innta gården her hjemme også!

Det har gått litt opp og ned med kneet i det siste, men både i går og i dag har jeg hatt egentlig ganske fine dager! I går var jeg hos fysioterapeuten og rodde 1000 meter før jeg fikk massasje av kneskål og legg. Det var deilig. Jeg fikk også gått min første tur ned til postkassene og opp igjen siden operasjonen! Hurra, jeg var så lykkelig og stolt! Altså, nå skal det sies at det faktisk er et lite stykke til postkassene, samt at det er i nedoverbakke med isføre (neeeida, men jeg merket jeg var ganske engstelig). Det gikk rekordtregt, men jeg gjennomførte det! Dagens lykkeligste øyeblikk, for sure!

Veien ned til postkassen...

...og bort til postkassene.

Jeg har kanskje kjørt kneet litt for hardt i det siste. Etter en samtale med Oddo fikk jeg en liten åpenbaring: "Bella, du må huske at knærne dine gjør sitt aller beste! De kjemper for deg, og når de sier ifra at de har det vondt, må du ta dem på alvor! Det er en grunn til at du har vondt." Han snakker Bella-språk, og det funker selvfølgelig for meg.

I dag har jeg lagt på kompresjon på beinet litt hardere enn tidligere. Grunnen til at jeg ikke har lagt kompresjonen så hardt på før er at det gjør så hinsides vondt, men nå går det greit. Det er jammen herlig å se fremgang i kneprogresjonen min! Det har ført til at jeg nesten ikke har hatt vondt i dag! Utrolig deilig.

Oi, nå har håndballkampen begynt! Norge mot....flate, husker ikke i farten. Jeg får bli med mamma og pappa og se resten av kampen! Det blir ingen jul uten, hehe.



Håper dere har hatt en fin Santa Lucia-dag!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!