Ny periode med AFRO!

Du hørte riktig - jeg har vel for så vidt hintet om det her på bloggen tidligere også. Den siste tiden har jeg vært egentlig litt lite fornøyd med hårfasongen. 70 % var krøllete innerst og 30 % var rett helt nederst. Det er ikke veldig fint. Så, på lørdag valgte jeg bare å kjøre på! Mamma - en utrolig flink amatørfrisør - klippet av resten av det rette håret nederst slik at krøllene ble igjen. Det var spennende, skummelt, men mest av alt gledet jeg meg til endelig å få krøllene tilbake på sin rette plass. På min rare måte er dette en slags måte hvor jeg gir en bekreftelse på meg selv. At jeg godtar meg selv for den jeg er. Jeg legger ved et par bilder av forvandlingen - hva syns du?

Litt krus, litt krøllet. Det blir nok mer kompakt og krøllete etter neste ordentlige dusj.

Dette ble mitt nye profilbilde på Facebook.

Denne helgen var det pepperkakebakst på planen! Mamma og jeg lagde deigen på fredag, før vi bakte pepperkaker på lørdag. Utrolig gøy og koselig - det blir ingen jul uten!

Lørdag formiddag før klipping. Pysjen er fortsatt på, hehe.

Pepperkakepynting i gang! Og plutselig er afrohåret tilbake.

Noen av de ferdige pepperkakene upyntet.

Haha, det artigste var da jeg kom på at det var jo jeg som hadde alle de fineste pepperkakeformene i Oslo da jeg bakte pepperkaker i fjor! Vi hadde heldigvis noen former, men variasjonen ble litt borte, hehe.

Nå har Oddo dratt tilbake til Oslo igjen etter et fint helgebesøk, og en ny uke står og venter for døren. Det kommer til å bli den mest innholdsrike uken siden operasjonen, og jeg er spent på hvordan min fysiske form vil mestre det! Det blir nok en fin utfordring som både jeg og kneet mitt vil ha godt av - håper jeg.

Ønsker dere det beste for uken!
- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!