Julehilsen fra Bella.

Ho ho ho, nå er det jammen meg snart blitt jul igjen! I morgen blir endelig hele familien samlet for julen og det innledes med den tradisjonelle julekonserten med mammas (eks-)Kor O2! I år, som de siste rundt ti årene, har jeg også fått den gledelige æren av å være billett- og kakeselger (med de begrensningene som jeg har på krykker) sammen med Lærke og Linnie. Og når Johnny får sunget "O Helga Natt", da ringes virkelig julen inn i hjertet mitt også!

Det går stadig fremover med kneet mitt, og i dag tok jeg min første dusj UTEN å sitte på stol i dusjen, og jeg kledde heller ikke kneet med en plastpose pga bandasjene for første gang - for nå er bandasjene fjernet!! Det ser ikke direkte stygt ut - men heller ikke så altfor pent. Det er fortsatt i en tilhelingsfase,

Fjernet stifter og bandasje!

Slik ser kneet ut i sin helhet, med arr både fra akeulykke 2012, operasjon 2014 og nå ny operasjon 2017. Er det riktig å betegne meg en ulykkesfugl?

På tirsdag hadde jeg min siste time hos fysioterapeut for i år. Da masserte han kneskålen igjen før vi trente på strekk og bøy i kneleddet mitt. Det var vondt siden kneet er så innmari stivt, men det er bare å bite i seg smerten, for jeg vet hvor viktig denne treningen er. Deretter fikk jeg trent lår- og leggmuskelen på beinpress-apparatet, og det var utrolig godt å være på et apparat igjen! Til slutt viste han meg noen hjemmeøvelser jeg kan utføre hjemme i julen. Det var en virkelig fin time! Jeg har neste time rett etter nyttår, og jeg merker jeg er spent på hvor langt jeg er kommet da.

Akkurat ferdig på årets siste fysioterapitime.

I de siste dagene har min kjære mamma lært meg å strikke! Det er overraskende mer moro enn det jeg hadde forestilt meg! Jeg har strikket mitt første verk på mange år, og det ble et fint pannebånd. Nå er jeg allerede i gang med strikkeprosjekt nummer 2: pannebånd i to ulike farger! Jeg føler hele strikkeverdenen ligger for mine føtter, og jeg gleder meg til å utforske hvor langt jeg kan lære meg og mestre! Gleder meg til å fortelle gjengen i Suppe og messe om min nye hobby på nyåret, hehe!




Livet på krykker er faktisk ikke så verst. Jeg har en kjærlig familie og flott kjæreste som tar så godt vare på meg og afrohåret mitt at det er nesten litt utrolig. Jeg hadde aldri turt å tro at adventstiden kunne bli så fin som den har blitt! Jeg er virkelig takknemlig.

I dag tilbringer jeg faktisk dagen i Oslo, og i hele dag har jeg tenkt til å bruke tiden i leiligheten! Det er så rart hvordan jeg nesten må overtale meg selv til å ha god samvittighet for å være "bare" hjemme en hel dag her i Oslo. Likevel gleder jeg meg over denne tiden. Oddo kommer ikke hjem før om maaange timer, så jeg har en stor tid å så i hjel! Tiden går likevel fort med julefilmer på TV'en, varm drikke, strikketøy for hånden, Bibelen som lesestoff (jo, jeg har forresten begynt å lese noen kapitler i Bibelen hver dag, og jeg håper jeg klarer å gjøre dette til en daglig vane!) og trening for kneet. Jeg har allerede sett én julefilm med kopp kakao og strikketøy, samt utført en treningsøkt for kneet, og nå tenkte jeg å gjøre en runde til! Kneet har blitt litt hovent igjen, så jeg får islegge det litt først.

Med julefilm på TV'en, strikketøyet og kopp kakao for hånden - da koser a gamlemor seg!

Hvis vi ikke skrives før, så ønsker jeg dere alle en velsignet og fredfull jul! Husk at jul handler om samhold og kjærlighet. Spre glede og omsorg til dine nærmeste, og gi en omtanke til de som trenger det mest.

Varm julehilsen fra Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!