På vei hjem.

Heisann! Jeg prøver meg på et innlegg fra mobilen denne gangen, på vei hjem fra korøvelse! Så blir ikke T-baneturen så innmari lang, hehe.

I dag har jeg hatt fridag etter en relativt rolig arbeidshelg! Med rolig, vil det likevel si full fres de 4-5 første timene, og at jeg får ikke satt meg ned før klokken er rundt 12. Dagen i dag har gått litt i ett med en del ærender. Jeg fikk utført nok en hard og god treningsøkt, og for én gangs skyld ble jeg ikke så sliten at jeg holdt på å gråte på trening! Jeg syklet rekordlangt på sykkel (20,8 km på de samme 40 minuttene og de samme motstandsintervallene som tidligere, med en makspuls på 182!), og var kjempefornøyd!

Først da det var korøvelse i kveld, merket jeg hvor slitne og såre beina var. Det var vondt å stå, vondt å bøye meg ned og å reise meg opp igjen. Hodepine fikk jeg også, og jeg kom plutselig på at jeg ikke har spist ordentlig siden frokost! Nå merker jeg det skal bli godt å komme hjem og få meg litt mat og hvile for beina, slik at jeg er klar for dagvakt igjen i morgen.

Nå skal jeg straks av T-banen! Vi skrives plutselig igjen.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!